EmreTasdemir0
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Kaliteli tuşlar ve rgb aradığım özellikler. Her bütçeden atabilirseniz sevinirim.
bir klavyeye 2k vermek mi![]()
Cooler Master RGB CK721 CK-721-GKTR1-TU Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master RGB CK721 CK-721-GKTR1-TU Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master RGB CK721 CK-721-GKTR1-TU Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 9.523,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatını hakeder mi?Asus tuf K3
2 biraz yüksek.![]()
Cooler Master RGB CK721 CK-721-GKTR1-TU Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master RGB CK721 CK-721-GKTR1-TU Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master RGB CK721 CK-721-GKTR1-TU Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 9.523,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sen verme tamam. Cidden sırf yorum yapmak için yapmayın. Fiyatını bence hak ediyor. İstediğim özellikleri karşılıyor. Sence hak etmez ya da özellikleri sana gereksiz gelir ya da fazla gelir almazsın.bir klavyeye 2k vermek mi
e almıyorum zaten, e fiyatı da gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum zaten, aynı şeyleri söylüyoruzSen verme tamam. Cidden sırf yorum yapmak için yapmayın. Fiyatını bence hak ediyor. İstediğim özellikleri karşılıyor. Sence hak etmez ya da özellikleri sana gereksiz gelir ya da fazla gelir almazsın.
hocam var mı önerine almıyorum zaten, e fiyatı da gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum zaten, aynı şeyleri söylüyoruz![]()