🔥İndirim Epic Games İndirimleri I Zam Gelmeden Alınacak Oyunlar! 🔥🔥

Valve oyunları indirim dönemleri yüzde 90 indirime girer. Topluca bilmiyorum ama az çok neyin ne kadar indiği belli hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Misal ben RE7 yi Xbox Store'dan aldım 40 liraya. İsteyen varsa baksın hâlâ indirimdeyse alınır.
Hocam çoğu oyuna sahibim ama fiyatı artacak uygun fiyatlı oynanabilir oyunları öğrenmek istiyorum outlast ve thief simulator hariç bir şey bulamadım

Hocam çoğu oyuna sahibim ama fiyatı artacak uygun fiyatlı oynanabilir oyunları öğrenmek istiyorum outlast ve thief simulator hariç bir şey bulamadım
Steam'de alınabilir gördüğün her oyunun fiyatının yükselme potansiyeli çok yüksek. Aklında kalan bir şey varsa bütçene göre al. Onun dışında sırf fiyatı artacak diye hypelanıp para harcamaya gerek yok bence hocam.

Just Cuase 4 13 tl Slime Rancher 7.75 tl çok ucuzlar kesinlikle alınmalı Just Cause 4 ü beleşken alamayanlar alsın Square Enix oyunlarına zam yapacak

Yok çünkü hocam geçen gears 5 ve quantum break çok ucuzdu onlara da zam geldi

Yok çünkü hocam geçen gears 5 ve quantum break çok ucuzdu onlara da zam geldi
Epic Games de ahala alınabilecek şeyler var steam için bakarsak alt f4 var 1 tl ye falan düştü , ryse son of rome , pc simulator fln

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Arkadaşlar bir sitede 98 liraya rdr 2 satılıyordu linkini atabilecek var mı ?

Hayırlı olsun hocam 2 oyunda gayet güzel slime rancher rahatlamalık bir oyun aynı şekilde just cause 4 ise stres atmalık çünkü biri ponçik slimelarla dolu bir çiftlik resmen. Just Cause 4 ise vur parçala yık stresini at :d

Hocam mafia 2 ve 3 de alınır mı en erken pazartesi alabilirim gibi duruyor o zamana kadar zam gelmez umarım

Just Cause 4 bu oyundan önce hikayesini anlamak için Just Cause 3 vs oynamam lazım mı hikayeler bağlantılı mı ?

@sameenshaw hocam ekledim diyince aldın sandım şimdi dank etti afasfasfa

Just Cause 4 bu oyundan önce hikayesini anlamak için Just Cause 3 vs oynamam lazım mı hikayeler bağlantılı mı ?
Just Cause fanı isen alabilirsin ama just cause 3 epic de yok steam de var orda da indirime girmedi girerse 6 tl civarına düşüyor kesinlikle alınır 2 ve 1 çok eski gelebilir tavsiyem kafana göre oyna vur kır parçala görev yap mantığı bir seri zaten.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw
Geri