Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games İndirimleri I Zam Gelmeden Alınacak Oyunlar! 🔥🔥

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İndirimdeki bir oyuna zam gelemiyor hocam. Epicteki olayı bilmiyorum da izin vermezler genek prosedür böyle.
İnşallah hocam o zmn mafia 2 de alırı 3 ü alasım yok hem zaten mafia 1 de yok ben de ucuz diye alıcam 2yi.

Bir de Bu oyunlar bir kaç gün sonra ki steam indirimlerinde zam yemez ve indirime girerse alacağım
1675433774840.png

1675433828351.png

Sepetim de ise şuan bunlar var zam 5 şubata kadar zam yemezlerse almayı düşünüyorum çünkü steam de pubg kasa key var onu 5 şubatta satabiliyorum onu satsam beleşe gelicekler şimdi alıp para vermek istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz @ijustfaruk @sameenshaw

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
İndirimdeki bir oyuna zam gelemiyor hocam. Epicteki olayı bilmiyorum da izin vermezler genel prosedür böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ödeme kısmını hiç kullanmadım hocam neden kartla almadınız direkt? Ödeme başarısız olduysa iadesi gelir ama banka provizyonda tutuyor olabilir.
Bilmiyorum ki hocam oyunun altında satın al yazıyordu tıkladım direk o sayfaya attı dediğiniz gibi bekliyordur büyük ihtimal sağolasın

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,664
İsim
Fatih
İnşallah hocam o zmn mafia 2 de alırı 3 ü alasım yok hem zaten mafia 1 de yok ben de ucuz diye alıcam 2yi.

Bir de Bu oyunlar bir kaç gün sonra ki steam indirimlerinde zam yemez ve indirime girerse alacağım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sepetim de ise şuan bunlar var zam 5 şubata kadar zam yemezlerse almayı düşünüyorum çünkü steam de PUBG kasa key var onu 5 şubatta satabiliyorum onu satsam beleşe gelicekler şimdi alıp para vermek istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz @ijustfaruk @sameenshaw
İndirimde olanların bitiş tarihine bakın hocam o zamana kadar zam yemezler. Square Enix oyunları her an yükselebilir ama onlara o parayı vermek değmez gibi o yüzden bekleyin yükselmezse indirimde alın. Bully ilk zam dalgasından etkilenmedi. Nedenini bilmiyorum ama unutmak gibi bir olay yoksa 10 gün falan rahat gibi.

Bilmiyorum ki hocam oyunun altında satın al yazıyordu tıkladım direk o sayfaya attı dediğiniz gibi bekliyordur büyük ihtimal sağolasın
İş bankasını vs. değil direkt kredi kartını seçip kart bilgilerinizle (mümkünse sanal kart ile) alışverişlerinize devam etmenizi tavsiye ederim hocam. İyi oyunlar.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
İndirimde olanların bitiş tarihine bakın hocam o zamana kadar zam yemezler. Square Enix oyunları her an yükselebilir ama onlara o parayı vermek değmez gibi o yüzden bekleyin yükselmezse indirimde alın. Bully ilk zam dalgasından etkilenmedi. Nedenini bilmiyorum ama unutmak gibi bir olay yoksa 10 gün falan rahat gibi.
Hocam sepetimde bulunan pc building simulator alınır mı emin de olamadım 6 şubatta biticek diyor indirim ve aynı şekilde alt f4 de öyle ama alt f4 ü alırım ve dediğiniz gibi hocam istek listemde ki oyunlar zam yemez ve indirime girerse alacağım sağolun.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,664
İsim
Fatih
Hocam sepetimde bulunan pc building simulator alınır mı emin de olamadım 6 şubatta biticek diyor indirim ve aynı şekilde alt f4 de öyle ama alt f4 ü alırım ve dediğiniz gibi hocam istek listemde ki oyunlar zam yemez ve indirime girerse alacağım sağolun.
Oynamadım ama detaylı mı değil mi iyi araştırın bence. Öyle oyunlar biraz DLC istiyor. 7 liraya Punch Club+Manual Samuel alabilirsiniz indirimdelerse. PC Building Sim yerine.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Oynamadım ama detaylı mı değil mi iyi araştırın bence. Öyle oyunlar biraz DLC istiyor. 7 liraya Punch Club+Manual Samuel alabilirsiniz indirimdelerse. PC Building Sim yerine.
Sağolun hocam baktım Punch club 105 tl indirimde değil manusel Samuel indirimde 3.60 tl ama pek benlik durmuyorlar aslında pc building sim tarzı oyunları sevmiyorum ama öneriliyor ve zam gelicek diyorlar thief sim nasıl hocam ondan da emin değilim sim oyunlarını pek sevmiyorum zam gelmeden almak için ekledim sadece

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
yararlı olmuş sağolun mafia 2-3 almayı düşünüyorum sayenizde

• Beğen

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,664
İsim
Fatih
Sağolun hocam baktım Punch club 105 TL indirimde değil manusel Samuel indirimde 3.60 TL ama pek benlik durmuyorlar aslında pc building sim tarzı oyunları sevmiyorum ama öneriliyor ve zam gelicek diyorlar thief sim nasıl hocam ondan da emin değilim sim oyunlarını pek sevmiyorum zam gelmeden almak için ekledim sadece
Punch Club bile 105 TL olduysa vay halimize. 4.50 TL idi...

Hocam sevmediğiniz oyunları sırf zam gelecek diye almayın bence. Oynamazsınız çünkü.

Ne tür sevdiğinizi söyleyin aklımda varsa önereyim.

Cihangir

80+ Gold
the forest zam gelir mi acaba 2. çıkacak bu ay

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Punch Club bile 105 TL olduysa vay halimize. 4.50 TL idi...

Hocam sevmediğiniz oyunları sırf zam gelecek diye almayın bence. Oynamazsınız çünkü.

Ne tür sevdiğinizi söyleyin aklımda varsa önereyim.
Sim oyunları ve 3d olmayan oyunları sevmiyorum onun dışında ki kaliteli oyunların çoğunu oynarım gibi.

Hocam bir de slime rancher 2 de eklenebilir 40 tl ye çok uygun steam e göre

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,664
İsim
Fatih
MGS 5
Hellblade
Disco Elysium
Ori
bunları takip et steamden olmak zorundaysa, indirime girerlerse zam yemeden alırsın.
Epic'ten alabiliyorsan Metro al geç harika iki oyun oynarsın 12 liraya.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
MGS 5
Hellblade
Disco Elysium
Ori
bunları takip et steamden olmak zorundaysa, indirime girerlerse zam yemeden alırsın.
Epic'ten alabiliyorsan Metro al geç harika iki oyun oynarsın 12 liraya.
1675435177720.png

Hocam mgs 5 ve hellblade indirime girerse alabilirim disco yu ve maalesef ori çok ciddi zam yedi bir de tüm metro serisi var bende sağolun öneri için

• İnanılmaz

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar Nays Kart ile alırsanız %20 iade var.

• Beğen
Top Bottom