30+FPS
80+ Bronze
Bende öyle düşünüyorum artık neyi aldıysak karımızdırBence mantıklı oyunları biriktirmek lazım artık.
ayırt etmemek lazım epic steam
Bende öyle düşünüyorum artık neyi aldıysak karımızdırBence mantıklı oyunları biriktirmek lazım artık.
Manyağı değilim ama sinematikler vs vs oluyor oyunu anlamazsam daha kötü olur diye düşünüyorum o yüzden sordum@sameenshaw hocam ekledim diyince aldın sandım şimdi dank etti afasfasfa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Just Cause fanı isen alabilirsin ama just cause 3 epic de yok steam de var orda da indirime girmedi girerse 6 TL civarına düşüyor kesinlikle alınır 2 ve 1 çok eski gelebilir tavsiyem kafana göre oyna vur kır parçala görev yap mantığı bir seri zaten.
GüvenilirTeşekkürler. Site güvenilir midir ?
2 alınır 3'ü sevmiyorum elinizi çabuk tutunHayırlı olsun hocam 2 oyunda gayet güzel slime rancher rahatlamalık bir oyun aynı şekilde just cause 4 ise stres atmalık çünkü biri ponçik slimelarla dolu bir çiftlik resmen. Just Cause 4 ise vur parçala yık stresini at :d
Hocam mafia 2 ve 3 de alınır mı en erken pazartesi alabilirim gibi duruyor o zamana kadar zam gelmez umarım
3. oyun genel olarak sevilmiyor ve definitive editon versiyonu çıkıcak kadar eski bir yapım da dğeil size katılıyorum hocam mafia de yok ama ucuzken mafia de 2 yi alabilirim tabi pazartesi ye kadar zam gelmezseGüvenilir
2 alınır 3'ü sevmiyorum elinizi çabuk tutun
İnşallah gelmez 2 bedava çünkü3. oyun genel olarak sevilmiyor ve definitive editon versiyonu çıkıcak kadar eski bir yapım da dğeil size katılıyorum hocam mafia de yok ama ucuzken mafia de 2 yi alabilirim tabi pazartesi ye kadar zam gelmezse
Eski bir seri ilk 2 oyunu günümüzde oynarsan yadırgayabilirsin ama indirime girerse su parası bile değil alınırManyağı değilim ama sinematikler vs vs oluyor oyunu anlamazsam daha kötü olur diye düşünüyorum o yüzden sordum
İnşallah hocamİnşallah gelmez 2 bedava çünkü
Burdan eoic game den oyun aldığınızda steam da mı oynuyoruz oraya mı kaydediyoruz yoksa epic game de steam gibi mi... Bilmediğimden soruyorumBorderlands 3 - 30.90 TL
The Witcher 3 Complete Edition - 15TL
Cyberpunk 2077 - 124.5 TL
Cyberpunk 2077 | PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.store.epicgames.com
Civilization VI - 21.90TL
Mafia 2 DE - 16TL
Mafia 3 DE - 16TL
Chivalry 2 - 34.5 TL
XCOM 2 - 10.95 TL
BioShock : The Collection - 19.90TL
NFL 23 - 180 TL
Dead By Dylight - 49.5 TL
Just Cause 4 - 13TL
Slime Rancher - 7.75TL
Genelde Steam'de zam alan ve Epic'te inirimde olan oyunları almaya çalıştım önerileriniz varsa ekleyebilirim. İyi oyunlar.
Steam de alırsan steam den oynarsın epic den alırsan epic de oynarsın ve steam de ki oyun steam kütüphanesinde gözükür epic de ki oyun ise epic kütüphanesinde gözükürBurdan eoic game den oyun aldığınızda steam da mı oynuyoruz oraya mı kaydediyoruz yoksa epic game de steam gibi mi... Bilmediğimden soruyorum
Epic Games de aynı Steam gibi bir aracı, launcherini indirip oyunlara oradan giriş yapıyorsunuz.Burdan eoic game den oyun aldığınızda steam da mı oynuyoruz oraya mı kaydediyoruz yoksa epic game de steam gibi mi... Bilmediğimden soruyorum
Hocam 9 şuabat kadar zam gelmez mi? Gelmezse pazartesi alırım9 Şubat'a kadar vaktiniz var hocam Mafia için.
epic games den witcher 3 ü alayım dedim ilk defa alışveriş yaptığım için tam bilmiyorum sepete ekle dedim ödeme kısmında iş bankasını seçtim gösterdiği iban a parayı attım sonra ödeme başarısız dedi hesaba para geri de gelmedi ne yapmam gerekiyor bu para epicgames de gözükür mü ordan mı almam gerekiyor bilen varmıEkledim hocam.
İndirimdeki bir oyuna zam gelemiyor hocam. Epicteki olayı bilmiyorum da izin vermezler genel prosedür böyle.Hocam 9 şuabat kadar zam gelmez mi? Gelmezse pazartesi alırım
O ödeme kısmını hiç kullanmadım hocam neden kartla almadınız direkt? Ödeme başarısız olduysa iadesi gelir ama banka provizyonda tutuyor olabilir.epic games den witcher 3 ü alayım dedim ilk defa alışveriş yaptığım için tam bilmiyorum sepete ekle dedim ödeme kısmında iş bankasını seçtim gösterdiği iban a parayı attım sonra ödeme başarısız dedi hesaba para geri de gelmedi ne yapmam gerekiyor bu para epicgames de gözükür mü ordan mı almam gerekiyor bilen varmı