Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games İndirimleri I Zam Gelmeden Alınacak Oyunlar! 🔥🔥

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
@sameenshaw hocam ekledim diyince aldın sandım şimdi dank etti afasfasfa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Just Cause fanı isen alabilirsin ama just cause 3 epic de yok steam de var orda da indirime girmedi girerse 6 TL civarına düşüyor kesinlikle alınır 2 ve 1 çok eski gelebilir tavsiyem kafana göre oyna vur kır parçala görev yap mantığı bir seri zaten.
Manyağı değilim ama sinematikler vs vs oluyor oyunu anlamazsam daha kötü olur diye düşünüyorum o yüzden sordum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkürler. Site güvenilir midir ?
Güvenilir

Hayırlı olsun hocam 2 oyunda gayet güzel slime rancher rahatlamalık bir oyun aynı şekilde just cause 4 ise stres atmalık çünkü biri ponçik slimelarla dolu bir çiftlik resmen. Just Cause 4 ise vur parçala yık stresini at :d

Hocam mafia 2 ve 3 de alınır mı en erken pazartesi alabilirim gibi duruyor o zamana kadar zam gelmez umarım
2 alınır 3'ü sevmiyorum elinizi çabuk tutun

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Güvenilir

2 alınır 3'ü sevmiyorum elinizi çabuk tutun
3. oyun genel olarak sevilmiyor ve definitive editon versiyonu çıkıcak kadar eski bir yapım da dğeil size katılıyorum hocam mafia de yok ama ucuzken mafia de 2 yi alabilirim tabi pazartesi ye kadar zam gelmezse

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Borderlands 3 - 30.90 TL

The Witcher 3 Complete Edition - 15TL

Cyberpunk 2077 - 124.5 TL

Civilization VI - 21.90TL

Mafia 2 DE - 16TL

Mafia 3 DE - 16TL

Chivalry 2 - 34.5 TL

XCOM 2 - 10.95 TL

BioShock : The Collection - 19.90TL

NFL 23 - 180 TL

Dead By Dylight - 49.5 TL

Just Cause 4 - 13TL

Slime Rancher - 7.75TL

Genelde Steam'de zam alan ve Epic'te inirimde olan oyunları almaya çalıştım önerileriniz varsa ekleyebilirim. İyi oyunlar.
Burdan eoic game den oyun aldığınızda steam da mı oynuyoruz oraya mı kaydediyoruz yoksa epic game de steam gibi mi... Bilmediğimden soruyorum

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Eski bir seri ilk 2 oyunu günümüzde oynarsan yadırgayabilirsin ama indirime girerse su parası bile değil alınır

İnşallah hocam
9 Şubat'a kadar vaktiniz var hocam Mafia için.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Burdan eoic game den oyun aldığınızda steam da mı oynuyoruz oraya mı kaydediyoruz yoksa epic game de steam gibi mi... Bilmediğimden soruyorum
Steam de alırsan steam den oynarsın epic den alırsan epic de oynarsın ve steam de ki oyun steam kütüphanesinde gözükür epic de ki oyun ise epic kütüphanesinde gözükür

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Epic Games de aynı Steam gibi bir aracı, launcherini indirip oyunlara oradan giriş yapıyorsunuz.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
epic games den witcher 3 ü alayım dedim ilk defa alışveriş yaptığım için tam bilmiyorum sepete ekle dedim ödeme kısmında iş bankasını seçtim gösterdiği iban a parayı attım sonra ödeme başarısız dedi hesaba para geri de gelmedi ne yapmam gerekiyor bu para epicgames de gözükür mü ordan mı almam gerekiyor bilen varmı

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Hocam 9 şuabat kadar zam gelmez mi? Gelmezse pazartesi alırım
İndirimdeki bir oyuna zam gelemiyor hocam. Epicteki olayı bilmiyorum da izin vermezler genel prosedür böyle.

epic games den witcher 3 ü alayım dedim ilk defa alışveriş yaptığım için tam bilmiyorum sepete ekle dedim ödeme kısmında iş bankasını seçtim gösterdiği iban a parayı attım sonra ödeme başarısız dedi hesaba para geri de gelmedi ne yapmam gerekiyor bu para epicgames de gözükür mü ordan mı almam gerekiyor bilen varmı
O ödeme kısmını hiç kullanmadım hocam neden kartla almadınız direkt? Ödeme başarısız olduysa iadesi gelir ama banka provizyonda tutuyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom