🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Ağalar ben İnternetten hiçbir şekilde yapamıyorum geçen ki sistemde de itopya'da sepete ekliyorum sepete gelince ürün yok diyordu 5-10 kez bunu tekrarladı. Mağazadan almak için 12 saat filan neyse beklemeye hazırım sizce mağazalara'da sistem verilecek mi ve hangi mağazalar olası ( Acıbadem vs.).

Ağalar ben İnternetten hiçbir şekilde yapamıyorum geçen ki sistemde de itopya'da sepete ekliyorum sepete gelince ürün yok diyordu 5-10 kez bunu tekrarladı. Mağazadan almak için 12 saat filan neyse beklemeye hazırım sizce mağazalara'da sistem verilecek mi ve hangi mağazalar olası ( Acıbadem vs.).
İtopya olucağı kesin değil ancak olursa genellikle her mağazada stok oluyor sadece stok sayısı değişiyor diye biliyorum.Ama webe özelde olabilir sistem daha hiç bir şey kesin değil.

Bu tarz kampanyaların saat tahmini az çok belli; 19:00 :ROFLMAO:

ne oldu ya alsatçılara kızmaya başlamışsınız birisi 10 aydır alsatçılardan dolayı sistem alamıyorum falan yazmış, eski postlarımda kaç kerede dedim alsatçılardan bir şey almayın diye hatta onları öven bile vardı neyse yiyin birbirinizi

ne oldu ya alsatçılara kızmaya başlamışsınız birisi 10 aydır alsatçılardan dolayı sistem alamıyorum falan yazmış, eski postlarımda kaç kerede dedim alsatçılardan bir şey almayın diye hatta onları öven bile vardı neyse yiyin birbirinizi
Al satçılar yüzünden 10 aydır sistem alamıyorum falan yazmadım onlar yüzünden indirimli sistem alamadım gittim farklı bir sistem aldım(itopyadan) daha pahalı fiyata.Doğru okuduğunuza emin misiniz?

Sistem internet uzerinden satilcakmis itopyaya sabahin köründe gittim sordum bizimle anlaşma yapilmadi sistem bize gelmicek dedi internet üzerinden olur dedi

amcaoğulları pusuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri