Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,635
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Satış politikaları gereği bu dediklerin yasal olmuyor maalesef yasa çıkması lazım vatandaş istediğini almakta özgür kısıtlama olamaz ama ufak tefek tedbirler alınabilir belki ama onunda pek etkisi olacağını sanmıyorum misal aynı soy adı diyorsun abisi akrabası belki kendine alacak bu kısıtlanamaz öğrencilere özel diyorsun o zaman da normal kişiler tepki gösterir yani bunun önüne geçmek pekte mümkün değil belki ek stok olabilir vs bilemiyorum onun nasıl olacağını ama al satın önüne geçilemez yani durum bu@Abdullah Hacıgül hocam bu alsatcılara bi önlem getirseniz.Ben şu an sistem almicam ancak 10 ay önce bende al satcıların gazabına uğradım sizin çıkardığınız bi sistemde.İhtiyacı olanlar alamıyor bu al satcılar alıyor.Mesela öğrenci belgesi ile alabilme,aynı soyadına 1 sistem satma veya aynı ıp adresinden sadece bir adet sistem alabilme gibi önlemler getirsenizde sistemi ihtiyacı olanlar alabilse.