Arslannn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 550
uzun zamandır yokum piyasada doğrudurZibilyon kadar AMD var senin konsol uyumluluğundan haberin yok sanırım![]()
uzun zamandır yokum piyasada doğrudurZibilyon kadar AMD var senin konsol uyumluluğundan haberin yok sanırım![]()
Videodan 1 saat sonra mı yayınlanacak?Zibilyon kadar AMD var senin konsol uyumluluğundan haberin yok sanırım![]()
Hemen, bilgisayar cahili olup akıl veren toxic arkadaşı gönderelim hiç uğraşmayalım.Dünyanın en iyi f/p sistemi diyip AMD toplamak komik olmuş :d
Zoruna giden nedir?Bu al sat lobisi çok tehlikeli hocam öyleki tüm stoğu bir vatoz gibi emiyorlar hatta pişkin bir al satçının
gibi konuya açıklık getiren bir yorumu var.
daha yazmazsan iyi olurDünyanın en iyi f/p sistemi diyip AMD toplamak komik olmuş :d
Aynen katılıyorum. Ben satmak için alacağım ancak amd gpu olursa pas geçeceğim, ilçede ikamet ediyorum, nvidia sistemler bile zor gidiyorAMD al-satçıların işine gelmez. Çıksın AMD sistem hem daha uygun olur millet yararlansın.
İyisini para verip satın al dostum.Fiyat/Performans diye inşallah uyduruk marka ram ssd psu ile gelmez sistem.