Benim gibi nöbette olanlar napsın hocamabdullah calisanlar evine geldi herkes pc basında neyi beklioruz kanka itopyanın mesai bitimini yayınla artik daaa
Aynı fikirdeyim hocam.Arkadaşlar şu kalıp nereden çıktı ya amd al sata gitmez yok alınmaz arkadaşım çıkan sistemler FP oluyor 1k kar bırakmaz 500 bırakır hele ki Abdullah reisin sistemlerinde min 1k kar garanti Nvidia AMD farketmez alın geçin alabiliyorsanız zaten ah AMD çıkmış sistem deyip kararsız kaldığın 5dk da sistem bitecek hepimiz buradayız göreceğiz
Beğenmiyorsan alma daha ne yazıyon burda?iste onu anlamıom hacı bii neyi beklioz cumartesi gunundeyiz aksam 6 olmus vidiodan 1 sat sorna satisa koncak saten neyi beklioruz onu anlamadim hele bide amd cikarsa bekledigimizle kalcas
Oyunculara sistem yapıyoruz al satçılar aralarında kavga ediyor ne komik mevzularArkadaşlar şu kalıp nereden çıktı ya amd al sata gitmez yok alınmaz arkadaşım çıkan sistemler FP oluyor 1k kar bırakmaz 500 bırakır hele ki Abdullah reisin sistemlerinde min 1k kar garanti Nvidia AMD farketmez alın geçin alabiliyorsanız zaten ah AMD çıkmış sistem deyip kararsız kaldığın 5dk da sistem bitecek hepimiz buradayız göreceğiz
Oyunculara sistem yapıyoruz al satçılar aralarında kavga ediyor ne komik mevzular
Bir arkadaşa 15.750 verdim bir adet kaldı bazı insanlar kazıklanmayı seviyor 17 ye alan varmış bu siste15750 çok iyi fiyat bence iyi almışsınız.SIFIR SİSTEM / RTX 3060Tİ / İ5 12400F / 16GB RAM / 512 GB M2 SSD - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1076947614
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Abi gözünü seviyim yayınla artık komutan iştimaya çağırıyorOyunculara sistem yapıyoruz al satçılar aralarında kavga ediyor ne komik mevzular