🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Yok oyunun cfg'sinden çekirdeği yarıya düşürmüşler nedense onu düzelttiğinde çok daha iyi fps alıyorsun. Low ayarlarda Ryzen 5 5600 RTX 3060 ti ile 170 200 FPS alıyorum ben. Bu sistemde hemen hemen aynısını alması lazım.
Ben o olayı yapmıştım bir halt değişmedi :D

bence ekran katından işlemciye olur yine

Yok oyunun cfg'sinden çekirdeği yarıya düşürmüşler nedense onu düzelttiğinde çok daha iyi fps alıyorsun. Low ayarlarda Ryzen 5 5600 RTX 3060 ti ile 170 200 FPS alıyorum ben. Bu sistemde hemen hemen aynısını alması lazım.
Hocam bu site güvenilir mi olumsuz yorumlar gördümde biraz

Kafam çok karıştı ya :D amd hataları diyor birisi birisi diyor site iyi değil ne yapsam yardım edin.
Koskoca Donanım Arşivi kötü bir siteyle iş birliği yapmaz. Çünkü en ufak bir sorunda, özensizlikte direk Abdullah Bey'e de söylenirler, çünkü kendisi insanları bu siteye yönlendirdi. Ve kendisi büyük bir kanal olduğu için hızlıca kendisi hakkında olumsuz söylentiler yayılır. Kötü ön yargı oluşur.
AMD hala wattman'ları tamamen çözemese de bu fiyata bulmuşken uğraşmaya değer.

Hocam bu site güvenilir mi olumsuz yorumlar gördümde biraz
Ben alıcam dostum. Olumsuz yorum her yerde var. Bir kaç olumsuz yorum gördük diye benim fikrim değişmez. Çünkü olumsuz yorumların 10 katı kadarıda olumlu yorumlar var ama kimse gencergaming veya X firmadan ürün aldım sıkıntısız geldi yazmıyor.

Koskoca Donanım Arşivi kötü bir siteyle iş birliği yapmaz. Çünkü en ufak bir sorunda, özensizlikte direk Abdullah Bey'e de söylenirler, çünkü kendisi insanları bu siteye yönlendirdi. Ve kendisi büyük bir kanal olduğu için hızlıca kendisi hakkında olumsuz söylentiler yayılır. Kötü ön yargı oluşur.
AMD hala wattman'ları tamamen çözemese de bu fiyata bulmuşken uğraşmaya değer.
Aynen gencer o riske girmez, her zamankinden daha hassas olacaklardır

Geri