Fark olur ama geçmeye değmez, ileride gpu satarsın apu kullanmaya devam edersin sonra bir 3070 ti alırsın5600g rx6600 kullaniyorum.Buna gecmeye gwrek varmu?Buyuk derecede fps farki olur mu
Ekran kartını alıcam. RTX 3060 ti ile değiştiricem. AMD daha iyi bana göre.Al sat içinmi yoksa kullanmak içinmi alıyorsun reis
Elinizdeki sistemi satın, bunu alın hocam bence5600g rx6600 kullaniyorum.Buna gecmeye gwrek varmu?Buyuk derecede fps farki olur mu
tek tek güncel fiyatlardan toplamaya kalktığımızda 15k gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.piyasayı bilen normal de bu sistem kaça toplanırdı ne kadar fiyat avantajı olmuş oluyor?
zaten sadece anakart işlemci ekran kartı 11k civarı yapıyorpiyasayı bilen normal de bu sistem kaça toplanırdı ne kadar fiyat avantajı olmuş oluyor?
SağolAmd 5600 işlemci
Gigabyte a 520 anakart
Sappire pulse rx 6700 ekran kartı
Vento kasa
Fsp power
T vulcan 3600 ram 2*8
Team mp33 ssd 2400 / 2000 sanırım
Kral bide 144 hz benq zowie monitör de sistemle birlikte indirimde 4000 TL
hocam kartı nerden kaydediyoruz adresi vs kaydettim de kart yok ?UYARI!! İhtiyacı olanlar okusun
Sistemi gerçekten almak isteyen https://www.gencergaming.com/ hesap oluştursun, alışveriş kartını ve adresini sisteme kaydetsin. Sonra bu işlerle uğraşana kadar zaten kalmaz bile.
Bence o kadar kısa sürmez de yine hızlı tükenir.Millet hâlâ ekran kartı AMD alınır mı yazıyor. 19:02'de ilk 100 stok bitti yazınca görürsünüz alınır mı alınmaz mı