Yardım LG UltraGear 32GN550 alınır mı?

27 inc te mi olmaz
Kişiye göre değişiyor. Ben 27" 1080p güzel bir monitör aldım ama sonra pikseller çok gözüme battı ve pişman olup sattım. Kimisi 27" 1080p güzel diyor bende ise mide bulandırıyor.

Önerim üzerine para biriktirip 27" 1440p QHD alman.

32 çok büyük kral 1080p de ciddwn kullanılmaz bencede. 27 olsa hadi neyse.

Lg 32gp750-b aldım ben. 2k ips gayet memnunum. İlk başlarda çok büyük televizyon gibi böyle monitör mü olur demiştim. Şimdi alıştım. İyiki bunu tercih etmişim diyorum. Webde gezerken veya film izlerken güzel fakat oyunlarda biraz zorlanırsın. Monuseyi ekranın bir tarafından diğer trafına götürmek zaman alıyor :D

27 inç fhd kullanıyorum pikselleşme yok ama 32 inçte pikseller sayılır diye düşünüyorum 32 inçte en az 2k olmalı 2. ekranım olsun diye alacaksanız olabilir ama ana monitörde almanızı önermem

27 inç fhd kullanıyorum pikselleşme yok ama 32 inçte pikseller sayılır diye düşünüyorum 32 inçte en az 2k olmalı 2. ekranım olsun diye alacaksanız olabilir ama ana monitörde almanızı önermem
Arkadaşlar çok kararsız kaldım ama monitör dış görünüş olarak süper
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ana monitör olarak kullanacağım amazondan 5k ya sipariş verdim iptal mi etsem

Geri