özelliklerinden anlamam dün aksam 11600 tden bu sistemi aldım sizce nasıl

hakan274

80+
Reaksiyon skoru
1
Güzel. Fakat psu yu değişsen iyi olur.

çok iyi bence h.o
14,5k olmuş şimdi

hocam bilgisayardan özelliklerinden hic anlamam dün aksam 11600 tden bu sistemi aldım sizce nasıl
degiştirmem gereken bir parcası varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi bence h.o
14,5k olmuş şimdi
valla ben aldıgımda sistem gidip geliyordu satıs kapandı sonra 14500 yaptılar

Güzel. Fakat psu yu değişsen iyi olur.
peki psuda sorunmu var

degiştirmem gereken bir parcası varmı

valla ben aldıgımda sistem gidip geliyordu satıs kapandı sonra 14500 yaptılar

peki psuda sorunmu var
Kalitesiz bir PSU değiştirmen iyi olur. Onun dışında gayet güzel.

Sorun yok ama çok sağlıklı bir psu değil uzun süre kullanma bence eline para geçtiğinde kaliteli bir 80+ bronze psu işini görür. Güzel fiyata almışsın bu arada h.o.
önerecegin marka varmı birde bu anakartla oc yapılmıyormus heralde dogrumudur

önerecegin marka varmı birde bu anakartla oc yapılmıyormus heralde dogrumudur
Açıkçası psu larla pek aram yok ben tuf 750b 80+ bronze kullanıyorum çok memnunum pc açıkken çok elektrik gitti ama sisteme çok şükür hiç bişey olmadı bilindik markalardan (asus,msi,corsair,fsp) gibi 600w 80+ bronze bi psu bakabilirsin f/p. Bu anakartta oc yapmayı başardılar ancak panel ısınmayı aşamadığı için aşırı ısınmadan parçalar zarar görmüş zaten birkaç videosu vardı youtube da o yüzden bence zorlama pek. :)

Da sisteme rakip diye mi o fiyata yapmışlar. PSU kalitesiz onun dışında güzel hocam hayırlı olsu

Da sisteme rakip diye mi o fiyata yapmışlar. PSU kalitesiz onun dışında güzel hocam hayırlı olsu
valla donanım arsivi video paylastı 5 sn sonra siteye gittim stok bitmis uyarısı verdi yorumları okurken sinerjide aynısı var dedi birisi hemen ordan aldım ben aldıktan sonra satısı durdurdular:D

valla donanım arsivi video paylastı 5 sn sonra siteye gittim stok bitmis uyarısı verdi yorumları okurken sinerjide aynısı var dedi birisi hemen ordan aldım ben aldıktan sonra satısı durdurdular:D
Vay be. İyi yakalamışsın hocam, hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,081
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri