🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

arkadaslar 1660 super hediyeli tahmin yarışmasını kim kazandı bu arada

Herkese hayırlı olması dileğiyle :)

Yazılımsal hatadan kaynaklanan problem için kusura bakmayın, bu problemleri yaşayanların para iadesi yapılmıştır.
Sağolun peki yazılımsal hatadan dolayı alamayan arkadaşlar için ek stok vs ayarlanacak mı çünkü gerçekten alıp da alamayan arkadaşlar olmuş bende forumda takip ettim veya Abdullah reis mi açıklayacak :) tekrardan teşekkürler.

Mağazamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.

Mağazamızdan teslim alan müşterilerin çok küçük bir kısmını sizlerle paylaşmak istedik :)

WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.48 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.49.jpeg
WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.49 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.49 (4).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.49 (3).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.49 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-05 at 21.48.48.jpeg

Mağazamızdan teslim alan müşterilerin çok küçük bir kısmını sizlerle paylaşmak istedik :)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kargo bilgsii verebilir misiniz en geç ne zaman kargolanır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yine bi sistem hikayesi atmış o sistem ne zaman gelicek bilgisi olan var mı
ne hikayesi yok bir hikaye

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba siteden destektende yazdim fakat geri dönuş olmadı sistemi alabilmek için seçeneklere hiç dokunmadan sipariş verdim de-monte yani montaj yapılmadan gönderebilirmisiniz sistemi

Sinerjiden alınan sistemlerde hazırlanıyor durumuna geçti .:unsure:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,523
Üyeler
190,054
Son üye
Kebap_Games
Geri