Teşekkür ederiz umarım sistemle ilgili sikinti olmazda rahat rahat oynarızHerkese hayırlı olması dileğiyle
Yazılımsal hatadan kaynaklanan problem için kusura bakmayın, bu problemleri yaşayanların para iadesi yapılmıştır.
Teşekkür ederiz umarım sistemle ilgili sikinti olmazda rahat rahat oynarızHerkese hayırlı olması dileğiyle
Yazılımsal hatadan kaynaklanan problem için kusura bakmayın, bu problemleri yaşayanların para iadesi yapılmıştır.
tahminen en geç ne zaman kargoya verilirHerkese hayırlı olması dileğiyle
Sağolun peki yazılımsal hatadan dolayı alamayan arkadaşlar için ek stok vs ayarlanacak mı çünkü gerçekten alıp da alamayan arkadaşlar olmuş bende forumda takip ettim veya Abdullah reis mi açıklayacak tekrardan teşekkürler.Herkese hayırlı olması dileğiyle
Özel mesaja cevap verme sansiniz var miHerkese hayırlı olması dileğiyle
mağazada da stoklar bitti mi ?Mağazamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.
Mağazamızdan teslim alan müşterilerin çok küçük bir kısmını sizlerle paylaşmak istedik
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu saaaten sonra iptal olursa thh.bendede öyle şuan İptal olmaz dimi
Onaylandı. Hazırlanıyorİnsatgramdan iletişime geçtim. Mesai saatleri içerisinde onaylanacaklar. Dediler bilginiz olsun.
Kargo süresi ne kadar olur belli mi acaba , sistemler hazir mi?Mağazamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.
Mağazamızdan teslim alan müşterilerin çok küçük bir kısmını sizlerle paylaşmak istedik
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kargo bilgsii verebilir misiniz en geç ne zaman kargolanır ?Mağazamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.
ne hikayesi yok bir hikayeArkadaşlar yine bi sistem hikayesi atmış o sistem ne zaman gelicek bilgisi olan var mı
Merhaba siteden destektende yazdim fakat geri dönuş olmadı sistemi alabilmek için seçeneklere hiç dokunmadan sipariş verdim de-monte yani montaj yapılmadan gönderebilirmisiniz sistemiMağazamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.