KLAVYE ÖNERİR MİSİNİZ

tramoli

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar,
Yeni sistem aldım ve klavye alacağım, mekanik klavyeler ve standart klavyeler arasında gaming için önemli derecede bir fark var mı ? Çok bilgim yok.

Şirketten 180 TL'ye bu klavyeyi alabilme imkanım var ama önerilerinize göre daha iyi bir şeyde almak istiyorum, gameboosterın uygun fiyatlı mekanik klavyeleri var ama kaliteli midir hiç bir fikrim yok.

Sizler f/p ne önerirsiniz ?

bütçe nedir hocam.
300-400 TL ye halletmek isterim, ama sonrasında bana yeterli gelmeyecek bir şeyde almak istemem esneyebilirim. Red switch mekanik klavye almak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla onlarda +400 den başlıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şokta böyle bir ürün buldum nasıldır ? Red switch mi oluyor bu ürün.

Son düzenleme:
300-400 TL ye halletmek isterim, ama sonrasında bana yeterli gelmeyecek bir şeyde almak istemem esneyebilirim. Red switch mekanik klavye almak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla onlarda +400 den başlıyor zaten.

şokta böyle bir ürün buldum nasıldır ? Red switch mi oluyor bu ürün.

Şokta membran hocam mekanik değil.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni sistem aldım ve klavye alacağım, mekanik klavyeler ve standart klavyeler arasında gaming için önemli derecede bir fark var mı ? Çok bilgim yok.

Şirketten 180 TL'ye bu klavyeyi alabilme imkanım var ama önerilerinize göre daha iyi bir şeyde almak istiyorum, gameboosterın uygun fiyatlı mekanik klavyeleri var ama kaliteli midir hiç bir fikrim yok.

Sizler f/p ne önerirsiniz ?
Everest almayın hocam pişman olursunuz.

400tl ye kalitesiz mekanik almak yerine kalitli membran alın uzun ömürlü olsun derim.

Everest almayın hocam pişman olursunuz.

400tl ye kalitesiz mekanik almak yerine kalitli membran alın uzun ömürlü olsun derim.
Hocam peki f/p bir mekanik red switch önerebilir misiniz bütçemi aşmaya çalışabilirim.

Hocam peki f/p bir mekanik red switch önerebilir misiniz bütçemi aşmaya çalışabilirim.
Reddragon önericektimde onlarınd fiyat çok artmış
Gamepowerın var ama onlar çok sorun çıkartıyor ben olsam bu bütçeyle kaliteli mebran alırdım.Bu bütçeyle alınıcak mekanikte çok uzun ömürlü omaz.

hocam ben uzun süredir gamepower warlock compact kullanıyorum red switch hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür öneririm ikinci el temiz bulabilirsen gayet uyguna getirebilirsin bnde ikinci el aldım :D

Bu ürün nasıldır ? 500-600 lere çıkabilirim mekanik için iyi bir model bulabilirsem
Oraya kadar çıkabiliyorsanız 100 tl daha verip bunu alın fiyatına göre çok iyi bir klavye gateron switch var...

Oraya kadar çıkabiliyorsanız 100 TL daha verip bunu alın fiyatına göre çok iyi bir klavye gateron switch var...

Red switch olanı bitmiş gözükmekte, blue switch olarak mı önermiştiniz siz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,531
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri