Neler Yeni

KLAVYE ÖNERİR MİSİNİZ

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
Merhaba arkadaşlar,
Yeni sistem aldım ve klavye alacağım, mekanik klavyeler ve standart klavyeler arasında gaming için önemli derecede bir fark var mı ? Çok bilgim yok.

Şirketten 180 TL'ye bu klavyeyi alabilme imkanım var ama önerilerinize göre daha iyi bir şeyde almak istiyorum, gameboosterın uygun fiyatlı mekanik klavyeleri var ama kaliteli midir hiç bir fikrim yok.

Sizler f/p ne önerirsiniz ?

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe nedir hocam.
300-400 TL ye halletmek isterim, ama sonrasında bana yeterli gelmeyecek bir şeyde almak istemem esneyebilirim. Red switch mekanik klavye almak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla onlarda +400 den başlıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şokta böyle bir ürün buldum nasıldır ? Red switch mi oluyor bu ürün.

Son düzenleme:

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
300-400 TL ye halletmek isterim, ama sonrasında bana yeterli gelmeyecek bir şeyde almak istemem esneyebilirim. Red switch mekanik klavye almak gerekiyor sanırım anladığım kadarıyla onlarda +400 den başlıyor zaten.

şokta böyle bir ürün buldum nasıldır ? Red switch mi oluyor bu ürün.

Şokta membran hocam mekanik değil.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba arkadaşlar,
Yeni sistem aldım ve klavye alacağım, mekanik klavyeler ve standart klavyeler arasında gaming için önemli derecede bir fark var mı ? Çok bilgim yok.

Şirketten 180 TL'ye bu klavyeyi alabilme imkanım var ama önerilerinize göre daha iyi bir şeyde almak istiyorum, gameboosterın uygun fiyatlı mekanik klavyeleri var ama kaliteli midir hiç bir fikrim yok.

Sizler f/p ne önerirsiniz ?
Everest almayın hocam pişman olursunuz.

400tl ye kalitesiz mekanik almak yerine kalitli membran alın uzun ömürlü olsun derim.

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Everest almayın hocam pişman olursunuz.

400tl ye kalitesiz mekanik almak yerine kalitli membran alın uzun ömürlü olsun derim.
Hocam peki f/p bir mekanik red switch önerebilir misiniz bütçemi aşmaya çalışabilirim.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Hocam peki f/p bir mekanik red switch önerebilir misiniz bütçemi aşmaya çalışabilirim.
Reddragon önericektimde onlarınd fiyat çok artmış
Gamepowerın var ama onlar çok sorun çıkartıyor ben olsam bu bütçeyle kaliteli mebran alırdım.Bu bütçeyle alınıcak mekanikte çok uzun ömürlü omaz.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

Sgolca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Şefkat Golca
hocam ben uzun süredir gamepower warlock compact kullanıyorum red switch hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür öneririm ikinci el temiz bulabilirsen gayet uyguna getirebilirsin bnde ikinci el aldım :D

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

Bu ürün nasıldır ? 500-600 lere çıkabilirim mekanik için iyi bir model bulabilirsem
Oraya kadar çıkabiliyorsanız 100 tl daha verip bunu alın fiyatına göre çok iyi bir klavye gateron switch var...

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
Oraya kadar çıkabiliyorsanız 100 TL daha verip bunu alın fiyatına göre çok iyi bir klavye gateron switch var...

Red switch olanı bitmiş gözükmekte, blue switch olarak mı önermiştiniz siz

Top Bottom