Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

Keyfen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,120
Merhaba,
Gençer Gaming'den sipariş verilen sistem herkesde hazırlanıyor kısmında kalmış durumda sadece kendi yerlerinden 100 taneyi alanlar alabildi geri kalanlar ise alamadı, şimdi arayan arkadaşlarımıza limanda denmiş ki böyle bir durum var ise gerçekten 1 aya bile gelmez o ürünler. ancak ürünler normalde stoklarında olduğu montajlı olduğu sadece tarafımıza gönderileceği bilgisini almıştık şimdi ise durum hakkında bilgisi olanların konuya yorum yaparak bildiklerini aktarmasını rica edicem.

Gelişmeler 1 :
sistemler 7-14 gün içerisinde kargolanacak dendi aradığımda montajlı olanlar için
Gelişmeler 2 :
10 dakika önce aradım demonte istedim yetiştirebilirlerse bugün olmazsa en geç yarın kargoya verileceğini söylediler.
Gelişmeler 3 :
Ürünüm şimdi kargoya verilmiş demonte istemiştim harbi güzel haber, sizde demonte isteyin bence
1675866182248.png

Gelişmeler 4 :
Demonte olarak rica etmiştim bu gün dağıtıma çıkmış 24 saatten kısa bir sürede ürün tarafıma ulaşıyo gerçekten çok iyi firma hakkında düşüncelerim baya olumluya döndü eve geçince ürünleri kontrol edip tekrardan bilgilendirme sağlicam görsel ekliyerek sizlere
Gelişmeler 5 :
ÖNEMLİ KISIM Kargo takip kodu hatalı yazıyo sistemde ona aldanmayın kendilerine donanım arşivinden veya instagramdan ulaşın yardımcı oluylar hızlı bir şekilde
Gelişmeler 6 :
ürünler geldi dün akşam kurdum 3 saati buldu kurmam , yavaş yavaş detaylıca kurdum sorunsuz şuanda driverlar felan herşeyi kurdum her şey tamam beyler sizlerinde en yakın zamanda gelmesi dileğiyle
1676008018572.png

Son düzenleme:
Merhaba,
Gençer Gaming'den sipariş verilen sistem herkesde hazırlanıyor kısmında kalmış durumda sadece kendi yerlerinden 100 taneyi alanlar alabildi geri kalanlar ise alamadı, şimdi arayan arkadaşlarımıza limanda denmiş ki böyle bir durum var ise gerçekten 1 aya bile gelmez o ürünler. ancak ürünler normalde stoklarında olduğu montajlı olduğu sadece tarafımıza gönderileceği bilgisini almıştık şimdi ise durum hakkında bilgisi olanların konuya yorum yaparak bildiklerini aktarmasını rica edicem.
Normalde 3-14 iş günü arasında gelmesi planlanır hocam.
Bunun montajlaması var test etmesi var kargosu var...
Aynı zamanda deprem ve hava şartlarından dolayıda gecikebilir.
bende sinerjiden sistem almıştım şuan hala hazırlanıyor aşamasında. (Yani olayın sadece Gençer ilede alakası yok.)
İstanbulda felansanız erkende gelebilir ama bulunduğunuz yere bağlı biraz.

bende sinerjiden sistem almıştım şuan hala hazırlanıyor aşamasında. (Yani olayın sadece Gençer ilede alakası yok.)
yok olay o değil dostum herkeste hazırlanıyor kısmında kalmış durumda ve arayanlara kasa limanda gelicek denmiş ellerinde olmayan malzememi satıldı yoksa asılsız bir iddia mı onu çözmeye çalışıyoruz

Merhaba,
Göndermezler sonra da sistemsel hata oldu der para iadesi yaparlar bizimkileri iptal edip para iadesi yaptık dediler şaka gibi. @GENCERGAMİNG

bak o çok büyük ayıp işte bunun ayıbı çok çok fazla
Öyle ama Abdullah galiba mağduriyeti giderecek depremden dolayı şuan o da deprem ile ilgileniyor, müsait olduğunda halleder zaten biz sistemi alırken gencer e güvenip almadık ki @Abdullah Hacıgül a güvenip aldık o yüzden o halleder.

bende sinerjiden aldım bekliyorum

Öyle ama Abdullah galiba mağduriyeti giderecek depremden dolayı şuan o da deprem ile ilgileniyor, müsait olduğunda halleder zaten biz sistemi alırken gencer e güvenip almadık ki @Abdullah Hacıgül a güvenip aldık o yüzden o halleder.
yok hiç tanımadığımız firma ona güvenip almayız zaten abdullah reis güvenmese bizde güvenip girmezdik verdiği paradan çok daha büyük reklam aldı adam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende sinerjiden aldım bekliyorum
umarım yakın zamanda gelir

Benim sistemi iptal ettiler kimse de yardımcı olmadı nasip değilmiş galiba. Çok acemi bir firma
ufak bir firmalar aslında onları desteklemek büyütmek lazım en güzeli ama işte olmadı üzdü çok fazla farklı cevap var

Geri