Okul tatili uzar mı?

hocam bu kar tatili değil tatil olduğunda en az +3 ay olur diye düşünüyorum o sürede lgs yaklaşcak yani özel sınavdan başka çare yok dediğiniz gibi olursa
başka şehirlere giderler belki yada ertelenir

mahmut özer açıklama yapmış. deprem bölgelerindeki çocuklar istedikleri illere nakil edileceklermiş. yani tatil uzamaz muhtemelen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mahmut özer açıklama yapmış. deprem bölgelerindeki çocuklar istedikleri illere nakil edileceklermiş. yani tatil uzamaz muhtemelen.
kaynak:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaynak:
yüz binlerce milyonlarca insanı kim ağırlıyacak :?

Sizce tatil uzar mı? O kadar yıkılan ev falan oldu. Ben bu 1 haftalık tatilinin uzayacağını düşünüyorum. Sizce ne olur? (Tatil yatıp yatmamak için sormuyorum. Bu evleri yıkılan çocuklar var. Biz eğitim görürken onların mağdur olmaması lazım).
bence uzamaz

Öyle demei bile okulun olmasını gösteriyor.
hocam okul olsun olmasın o çoçuklara ne olacak ? psikoloji yerle bir aile bireylerininde öldüğünü düşünürsek bide ilkokula gidiyorsa öğretmen açıklama yapmazsa "depremde noldu" "ailene noldu" diye sorular olucak ve çoçuk daha da üzülcek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,941
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri