çoğunlukla hdmi geliyor ama kutu açılış videolarına bakın alacağınız modelinmonitör alınca display port kablosu gelir mi kutu içinde acaba
asus 165 hz bi monitör aldım sanırım 165 hz kullanabilmek için display port kablosu gerekiyor bu yüzden temin etmeli miyim diye soru işareti kaldı aklımdamodele göre değişkenlik gösterir
tamamdır teşekkürlerçoğunlukla hdmi geliyor ama kutu açılış videolarına bakın alacağınız modelin
dp olması mı gerekiyor 165 hz monitor aldım içinden hdmı cıktı 165 hz almak için dp şart mıasus 165 hz bi monitör aldım sanırım 165 hz kullanabilmek için display port kablosu gerekiyor bu yüzden temin etmeli miyim diye soru işareti kaldı aklımda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır teşekkürler
hdmı 2.0 bile 144 hz veriyor en fazla bi tane videoda izledim sadece display port 165 hz veriyordp olması mı gerekiyor 165 hz monitor aldım içinden hdmı cıktı 165 hz almak için dp şart mı
hdmı 2.0 bile 144 hz veriyor en fazla bi tane videoda izledim sadece display port 16dp olması mı gerekiyor 165 hz monitor aldım içinden hdmı cıktı 165 hz almak için dp şart mı
ama ayarlarından bak yine hz yi ayarlayabilirsindp olması mı gerekiyor 165 hz monitor aldım içinden hdmı cıktı 165 hz almak için dp şart mı