İlk defa duyuyorum soğutmasına ve performansını araştırmanızı öneririm ben ekran kartı aldığım zaman en az 20 fps ve inceleme videosu izliyorumselamun aleykAlıntıyı görüntüleüm arkadaşlar bana sıfır pny marka rtx 2060 tek fanlı gddr6 192 bit ekran kartı düştü 3500 TL ye sıfır ürün alınır mı? sizce düşüncelerinizi bekliyorum
quadro ekran kartı yapıyorlar bu markaİlk defa duyuyorum soğutmasına ve performansını araştırmanızı öneririm ben ekran kartı aldığım zaman en az 20 fps ve inceleme videosu izliyorum
Sıfır ise alınır bu fiyata kasanın hava akışı kötü değilse idare eder.selamun aleykAlıntıyı görüntüleüm arkadaşlar bana sıfır pny marka rtx 2060 tek fanlı gddr6 192 bit ekran kartı düştü 3500 TL ye sıfır ürün alınır mı? sizce düşüncelerinizi bekliyorum
sıfır ürün suanda kullandıgım kasayı değiştiricem zaten alınır mı? onu öğrenmek istedm sadeceSıfır ise alınır bu fiyata kasanın hava akışı kötü değilse idare eder.
hava akışı güzel olan bi kasa alıcaksanız olabilir ancak gene msi ventus asus dual soğutması beklememeniz lazımsıfır ürün suanda kullandıgım kasayı değiştiricem zaten alınır mı? onu öğrenmek istedm sadece
tek fanlı olduğu icin fazla beklemiyorum ama beklentimi karşılarmı onu düşünüyorumhava akışı güzel olan bi kasa alıcaksanız olabilir ancak gene msi ventus asus dual soğutması beklememeniz lazım
kasanızın hava akışı önemli bende 6500xt var gowda 85 derece max gördüm oda 5 6 saat aralıksız oynadığımdatek fanlı olduğu icin fazla beklemiyorum ama beklentimi karşılarmı onu düşünüyorum
Ventusun soğutması iyi değilhava akışı güzel olan bi kasa alıcaksanız olabilir ancak gene msi ventus asus dual soğutması beklememeniz lazım
Bendede 6500xt var da nası 85 derece gördün hangi modelkasanızın hava akışı önemli bende 6500xt var gowda 85 derece max gördüm oda 5 6 saat aralıksız oynadığımda
beklentini karşılar kanka soğuturda rahat ol. Soğutmasa zaten kartı tek fanlı yapmazlar. Önü mesh bi kasa aldın mı rahatlıkla kullanırsın.tek fanlı olduğu icin fazla beklemiyorum ama beklentimi karşılarmı onu düşünüyorum
sapphire pulse 1 seneyi geçik oldu üstüne god of warda yüksek ayarlarda oynuyodum 5 6 saat falan aralıksız sistem zorlanmıştı normal 10 dklık bi furmarkta 62 maxVentusun soğutması iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bendede 6500xt var da nası 85 derece gördün hangi model