Öneri DRAM'li 1TB M2 SSD ÖNERİSİ

Nox.eth

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhabalar, artan oyun boyutları sebebiyle SSD arıyorum. Bildiğiniz DRAM'li f/p ssd varsa önerilerinize açığım. Bütçe belirtmiyorum...

Depolama için DRAM olması önemli değil diyorlar. Doğru mu? @M.A.Y.
DRAM daha çok bilgisayarda oyun vb. işlemlerde işe yarayan bir özellik depolamayı etkilemez... Ama DRAM önemli bir özellik hocam

DRAM daha çok bilgisayarda oyun vb. işlemlerde işe yarayan bir özellik depolamayı etkilemez... Ama DRAM önemli bir özellik hocam

İşletim sistemi kurulacak disk hangisi olmalı? Oyun, depolama için kullanılacak için hangisi olmalı?

Bende almayı düşünüyordum da işletim sistemi DRAM'li, depolama için DRAM'siz arıyordum.

İşletim sistemi kurulacak disk hangisi olmalı? Oyun, depolama için kullanılacak için hangisi olmalı?

Bende almayı düşünüyordum da işletim sistemi DRAM'li, depolama için DRAM'siz arıyordum.
1TB DRAM li m.2 al zaten her şeye yeter

Depolama içinde windows içinde Dramli olması daha iyi oluyor. Dramin katkısı her zaman var. Depolama için büyük dosyaları atarken hızlar daha stabil oluyor. SSD'nin ömrünüde uzatıyor Dram. Bütçeniz varsa her zaman dramli SSD tercih edin bence.

Merhabalar, artan oyun boyutları sebebiyle SSD arıyorum. Bildiğiniz DRAM'li f/p ssd varsa önerilerinize açığım. Bütçe belirtmiyorum...
yaptığınız iş doğrultusunda hız beklentiniz için,

970 EVO PLUS (1TB) - GEN3
980 PRO (1TB) - GEN4
tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,175
Üyeler
198,705
Son üye