Dying Light 2 Alınır Mı

BlueStack

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Bütçe
5
Merhaba Arkadaşlar Dying Light 2 alınır Mı 176 TL ye steam da yoksa başka oyun mu almalıyım

Hocam oyun zevkinize bağlı bir durum hikaye ve interaktif oyunlara ilginiz varsa alabilirsiniz. Oyun biraz kişiye özgü bir durum bütçe sıkıntınız yoksa ve oyunun konusu sizi etkilemiş ise deneyimlemek için alınabilir.

dying light 1 oynamadıysan direk onu al derim 2. oyun gerçekten ilk oyuna göre berbat olmuş 4 kişi aldık hiç bi şekilde beğenmedik.

dying light 1 oynamadıysan direk onu al derim 2. oyun gerçekten ilk oyuna göre berbat olmuş 4 kişi aldık hiç bi şekilde beğenmedik.
Hocam ilk oyunu bitirmiştim 2. Oyunumu alsam Yoks biraz daha para katıp 400 500 TL ye başka oyunlaramı baksam

Hocam ilk oyunu bitirmiştim 2. Oyunumu alsam Yoks biraz daha para katıp 400 500 TL ye başka oyunlaramı baksam
Hocam biraz öznel olacak ancak Resident Evil serisine göz atabilirsiniz.

valla kişiden kişiye değişebilir seni yanıltmak istemem ama gerçekten ilk oyuna göre batırmışlar.

güzel oyun ilk seriyi arkadaşlarla bitirmiştik ikinci oyun ilki kadar tatmin etmesede olmuş bence oynanır

Dying Light 1'i sevdiysen alınır.

Merhaba Arkadaşlar Dying Light 2 alınır Mı 176 TL ye steam da yoksa başka oyun mu almalıyım
Kanka aldım ama şöyle diyim ben gerginlik oyunlarını çok sevmem bu oyunda bende o gerginliği uyandırıyor bu tarz hızlı ve gergin oyunları seviyorsan alınabilir diğer türlü zor hikayesi vs. Bilmem çünkü ilerleyemedim 1 saat dayanabildim

Alma, başka oyun al. Hikaye kötü, sana yardım ederim ama bana şunu bul, sürekli ışığı yak, kablo çek, ayakkabımı getir, sürükleyici değil. Bende 1 i oynadım.

Alma, başka oyun al. Hikaye kötü, sana yardım ederim ama bana şunu bul, sürekli ışığı yak, kablo çek, ayakkabımı getir, sürükleyici değil. Bende 1 i oynadım.
Hocam sence bu oyunlardan hangisini almalıyım uncharted mı Last of Us part 1 mi yoksa hogwarts legacy mi alsam

Uncharted 14 gb ram kullandı 1080p ultra da bende drop oldu sürekli akıcı değildi.ps4 de sahibim oynamıştım güzel oyun şaheser ama fazla ram istiyor. 32gb ram günümüzde şart olmaya başladı artık.
Last of Us hikaye bakımdan da zirveyi koruyor benim için, kıyamet sonrası oyunlarda klişe hikayelerden çok uzak bir bakış açısı var. Lakin fiyatı 250 den fazla olmasaymış.
Hogwards oyununu biliyorum, ama bana uymuyor İngilizcem yok, Türkçe destek var mı bilmiyorum fiyatı desen 1000 tl den fazla sanırım.
Last of Us al.bence

Geri