1K Eğitim İçin Webcam Önerisi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,335
Akrabam istedi, online eğitim için ne önerirsiniz?
NOT: Öğrenci değil kamera hep açık olacak

Son düzenleme:
Belki biliyorsundur ancak yine de yazayım. Telefonu bilgisayara kablolu veya kablosuz olarak bağlayarak kamera olarak kullanabiliyorsun. Akraban o şekilde de yapabilir, ben pandemide canlı derslere o şekilde girmiştim ve kamera masrafı yapmamıştım. Ancak karar onun tabi ki, bu bütçede kameralar hakkında pek bilgim yok.

Belki biliyorsundur ancak yine de yazayım. Telefonu bilgisayara kablolu veya kablosuz olarak bağlayarak kamera olarak kullanabiliyorsun. Akraban o şekilde de yapabilir, ben pandemide canlı derslere o şekilde girmiştim ve kamera masrafı yapmamıştım. Ancak karar onun tabi ki, bu bütçede kameralar hakkında pek bilgim yok.
Katılıyorum online eğitim için kameraya 1k para vermek bana mantıksız geliyor youtuber ve yayıncı olmadığı süreçte.

Katılıyorum online eğitim için kameraya 1k para vermek bana mantıksız geliyor youtuber ve yayıncı olmadığı süreçte.
Ya kendisi eğitim görevlisi mi deniyor üniversitede öğretmen işte :D
Direk kamera için bütçe söyledi bana bir araştır iyisi nedir diye söyle dedi.
Bende ilk şey yazdım kamera ne alırsak alalım bir masa lambası al dedim ışık için.
Yayıncı fln değil kendisi ama lazım olduğundan zorunlu alacakmış

Ya kendisi eğitim görevlisi mi deniyor üniversitede öğretmen işte :D
Direk kamera için bütçe söyledi bana bir araştır iyisi nedir diye söyle dedi.
Bende ilk şey yazdım kamera ne alırsak alalım bir masa lambası al dedim ışık için.
Yayıncı fln değil kendisi ama lazım olduğundan zorunlu alacakmış
O zaman mantıklı olabilir öğretmense sürekli kamera açar eğitimlerdede sen yine dediği şeyi ilet telefonu iyiyse oylede yapabilir.

O zaman mantıklı olabilir öğretmense sürekli kamera açar eğitimlerdede sen yine dediği şeyi ilet telefonu iyiyse oylede yapabilir.
Buna direk ben cevap vereyim telefonu kaliteli değil ve dediğim gibi kamera alacak %90 bende öyle katılmıştım derslere :D

Buna direk ben cevap vereyim telefonu kaliteli değil ve dediğim gibi kamera alacak %90 bende öyle katılmıştım derslere :D
Telefon kötü olup kameraya 1k para verince benim sıfad.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üsteki attıklarına bak o zaman iyiye benziyor

Telefon kötü olup kameraya 1k para verince benim sıfad.

üsteki attıklarına bak o zaman iyiye benziyor
Değiştireceklerdi telefonu ama Monster Pusat kamera bayağı iyiymiş 2.el c920 aldıracaktım ama mikrofon kısmında çok daha iyi olduğundan muhtemelen Monster olanı alacaklar :D

Bunu önerebilirim.
Everest nedir hocam yapmayın ya.

2.el c920 almak daha iyi olmaz mı?
Yoksa 0 olarak c270 ve c310 dan daha iyi midir bu
Monster daha iyi tabii ki. 2.el almasın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,964
Üyeler
188,504
Son üye
Xanxx
Geri