🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Beyler anakartı 150 TL verip değiştirmek mantıklı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de cevap alamadım bunu alırsam bugün kargoya verirlerse 150tl yi öderim
Araştırma sonucunda öğrendiğim a520 ds3h modelin 2 tane fazladan RAM slotu var, ekstradan RAM takmak istersen güzel ama bende bilemedim.

Araştırma sonucunda öğrendiğim a520 ds3h modelin 2 tane fazladan RAM slotu var, ekstradan RAM takmak istersen güzel ama bende bilemedim.
150tl farksa bence verilir yine siz bilirsiniz ama amd anakartı sonra değişmek masraflı oluyor artık

Bir haber, gelişme var mı dostlar?

Bugün sistemi kargolanan oldu mu arkadaşlar ?

Bugün sistemi kargolanan oldu mu arkadaşlar ?
Bugün 150tl fiyat farkı verip alınan anakart gelecek test falan edip gönderecek o yüzden yarın kargolarız dediler

kasanın içinde A520M-H perşembe geleceğini öngörüyoruz dediler de haftaya cumaya kadar uzar dediler kargoya çıkması

Bugün 150tl fiyat farkı verip alınan anakart gelecek test falan edip gönderecek o yüzden yarın kargolarız dediler

kasanın içinde A520M-H perşembe geleceğini öngörüyoruz dediler de haftaya cumaya kadar uzar dediler kargoya çıkması
Teşekkür ederim, fiyat farkını ödersem gene geç gönderirlerse çok pişman olurum. Yarın kargosu kargolanacak arkadaşlar yazarsa ona göre hareket edeceğim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha demin görüştüm bugün veya yarın kargoya vereceklerini söylediler herhangi bir fiyat farkı vermedim bugün mesaiye kalacaklarmış anakart muhabbetini dün bana da söylediler ama bugün aradığımda o şekilde bir şey demediler

Arkadaşlar daha demin görüştüm bugün veya yarın kargoya vereceklerini söylediler herhangi bir fiyat farkı vermedim bugün mesaiye kalacaklarmış anakart muhabbetini dün bana da söylediler ama bugün aradığımda o şekilde bir şey demediler
İnşallah dediklerini yaparlar çok sıkıldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: dedo
Kanka sen saat kaçta almıştın sistemi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,970
Üyeler
184,363
Son üye
Hakan1
Geri