"NetKargo ürün teslim alınmadı" hatası

Reaksiyon skoru
3
İtopya'dan monitör aldım. Aşağıdaki resimde bıraktığım gibi kargoya verildi diyor. Sipariş takip numarasını NetKargo'ya girince teslim alınmadı diyor. Daha önce karşılaşan var mı böyle bir şeyle? Nereyi aramam doğru olur?

Ekler

• IMG_20230215_151019.jpg
    IMG_20230215_151019.jpg
    290.1 KB · Hit: 59
  • IMG_20230215_150425.jpg
    IMG_20230215_150425.jpg
    293 KB · Hit: 49
İtopya dan aldın büyük ihtimal itopya yı ara kargo şirketini şikayet et onlarda kargo şirketini arayıp bildiriyorlar. Netkargo kadar b***an bir kargo firması yok aynısını banada yapmışlardı.

Ürün kargo kayıt evrağı oluşturulmuş. Teslim alınması planlanmış ama fiziksel olarak ürün daha kargo firmasına geçmemiştir. Bence gayet açık

Firmalar ürünü kargoya vermeden önce kargo etiketi bastırır sistemden. Bu etiketle birlikte kargo firmasını çağırırlar. Firma daha gidip teslim almamış kargonu fiziksel olarak.

Yarın da durum aynı olursa arayacağım.
Pardon ben durumu yanlış anlamışım ben adrese teslim edilmedi sandım. Sizlik sıkıntı yok şuan bekleyin bir şey olmaz. İtopya kargoyu net kargoya vermemiş. Verirler kargoyu yakında.

Fiyat güzelmiş usta konusu niye açılmadı hiç

Fiyat güzelmiş usta konusu niye açılmadı hiç
Usta bende şaşırdım aldığım günün sabahı 1900 liraydı 1600'e düşünce aldım artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon ben durumu yanlış anlamışım ben adrese teslim edilmedi sandım. Sizlik sıkıntı yok şuan bekleyin bir şey olmaz. İtopya kargoyu net kargoya vermemiş. Verirler kargoyu yakında.
Kargoya verdiler yolda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,535
Üyeler
184,943
Son üye
dervişamasabretmeyen
Geri