40.000 TL Telefon önerisi

Reaksiyon skoru
51
Bütçe
40000
Arkadaşlar iyi akşamlar. Babam bu hafta S22ULTRA aldı ama bunun şarjı çok çabuk bitiyor iade edicem dedi ve bana hangi telefon alınır diye sordu. Lütfen şarjı iyi giden güzel bir telefon önerin. Oppo falan öyle firmaların 40k'lık telefonları Varmı bilmiyorum ama lütfen öyle markalar önermeyin. Samsung veya iPhone olursa sevinirim ama diğer seçeneklere de bakabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bütçe biraz daha arttırılabilir 45 falan olabilir.

S23 Ultra veya 14 Pro Max. En iyi pil 14 Pro Max'de.

Xiaomi 12 Pro :blobdance:

Arkadaşlar iyi akşamlar. Babam bu hafta S22ULTRA aldı ama bunun şarjı çok çabuk bitiyor iade edicem dedi ve bana hangi telefon alınır diye sordu. Lütfen şarjı iyi giden güzel bir telefon önerin. Oppo falan öyle firmaların 40k'lık telefonları Varmı bilmiyorum ama lütfen öyle markalar önermeyin. Samsung veya iPhone olursa sevinirim ama diğer seçeneklere de bakabiliriz.

Hocam şaka maka s22 Ultranın pili güzeldi nasıl kötü olabiliyor

Xiaomi 12 Pro :blobdance:

Hocam şaka maka s22 Ultranın pili güzeldi nasıl kötü olabiliyor
Kanka bende anlamadım. Dedim bende deniyim bir oyun yükledim. Gerçekten su gibi akıp gidiyor.

S23 Ultra veya 14 Pro Max. En iyi pil 14 Pro Max'de.
S22 ultradan daha fazla gideceğinden eminsin değilmi kanka.

14 pro max tartıșmasız.

İphone 14 plus bildiğim kadarıyla en fazla şarjı giden telefon ama bence 14 pro max alın

Lan anlayamıyorum bir telefonabu kadar para verilmesini... Hayır Türkiye de nasıl bu fiyatta olur konuşması değil bir insan niye max yapacağı iş mobil oyun oynayacağı onun dışında sadece alo alo diyeceği bir şeye bu paraları verir? Tele 40K verilmesi bence saçma...

Aga benim için önemli dersen 14 PRO MAX dışı alma zaten

Lan anlayamıyorum bir telefonabu kadar para verilmesini... Hayır Türkiye de nasıl bu fiyatta olur konuşması değil bir insan niye max yapacağı iş mobil oyun oynayacağı onun dışında sadece alo alo diyeceği bir şeye bu paraları verir? Tele 40K verilmesi bence saçma...

Aga benim için önemli dersen 14 PRO MAX dışı alma zaten
Kanka Max oyun değil işte babam için benim değil. Kamera ve işlemci önemli etkenler.

Kanka Max oyun değil işte babam için benim değil. Kamera ve işlemci önemli etkenler.
Valla yapacağın en ağır iş için bile 10K lık telefon yeter... Ben gereksiz buluyorum kameraya bu kadar 40k paralar verebilecek kadar önem veriyorsan da fotoğraf makinesi al...

Valla yapacağın en ağır iş için bile 10K lık telefon yeter... Ben gereksiz buluyorum kameraya bu kadar 40k paralar verebilecek kadar önem veriyorsan da fotoğraf makinesi al...
Fotoğraf makinesiyle diğer insanlara atman gereken fotoğrafları çok hızlı atamazsın ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri