Red Dead Redemption 2 (%67-98.67 TL

SDGMKSDGMKGSDLMSGDLKP doğru diyosun ben uzun süreli oyunları oynamayı severim ama rdrye katlanamadım mesela sadece grafik kurtarmıyo
Sadece grafik demen beni cok guldurdu :D o yuzden uzaklasiyorum ndjd

Oyunun amacı,mantığı ne açıklayabilirmisiniz alacağımda
kendini insanlardan soyutlamış bi grup kanun kaçağını ve onların başından geçen olayları anlatıyor diyebiliriz
grubumuz yeni bi başlangıç için bulundukları bölgeden kaçmayı,kaçmak için de türlü işler yapıp para biriktirmeye çalışıyor

Son düzenleme:
Pişman olacağınızı düşünmüyorum

Arkadaşlar bir kaç oyun varmış kütüphanede benim epic de hangisini başlamayı önerirsiniz.
1.Control
2.DeathStranding
bunlar ne tarz oyunlar ve ayrıca gta5 hiç oynamadım o varmış.Ayrıa sonic mania nba 2021 horizon chase turbo falan var yüklemeye değer mi

Arkadaşlar bir kaç oyun varmış kütüphanede benim epic de hangisini başlamayı önerirsiniz.
1.Control
2.DeathStranding
bunlar ne tarz oyunlar ve ayrıca gta5 hiç oynamadım o varmış.Ayrıa sonic mania nba 2021 horizon chase turbo falan var yüklemeye değer mi
death stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririm

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yani kısacası rdr2 dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunudur Arthur Morgan EN Taşaklı karakterdir(uyarı yemeye hazırım) alın aldırın

death stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririm
DeathStranding epicde 2 tane var birisi bu birisi DeathStrandingContent bu content olan ne oluyor ve hangisini yüklemek gerekiyor

overrated sanırım ben oynamıştım bunu güzeldi ama öyle aşırı iyi mükemmel de değil hani daha eğlenceli bulduğum çok şey var. aynı şekilde elden ring de mesela çok abartılıyordu dünyanın en iyisi bunu oynayan başka bişi oynayamıyor diye ama onda da pke bişi görmemiştim. açık dünya kovboy movboy iyi olan kötü adamlar temalı güzel kaliteli alınır.

imzadaki sistem fazlasıyla oynatır da oyun da çok güzel bence al ve oyna hayatımda ilk sıraya koyabileceğim bir oyun. 1-bu oyunu 2-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oyna
Hocam benim imzadaki sistem oynatirmi ben oynatmaz diye almadım

Geri