- Reaksiyon skoru
- 4,395
Sadece grafik demen beni cok guldurduSDGMKSDGMKGSDLMSGDLKP doğru diyosun ben uzun süreli oyunları oynamayı severim ama rdrye katlanamadım mesela sadece grafik kurtarmıyo
Sadece grafik demen beni cok guldurduSDGMKSDGMKGSDLMSGDLKP doğru diyosun ben uzun süreli oyunları oynamayı severim ama rdrye katlanamadım mesela sadece grafik kurtarmıyo
Abarttım biraz ben de uzaklaşıyorumSadece grafik demen beni cok guldurduo yuzden uzaklasiyorum ndjd
kendini insanlardan soyutlamış bi grup kanun kaçağını ve onların başından geçen olayları anlatıyor diyebilirizOyunun amacı,mantığı ne açıklayabilirmisiniz alacağımda
at sürüyonOyunun amacı,mantığı ne açıklayabilirmisiniz alacağımda
310 saat oldu 4 kere bitirdim sarıyo kardeşim al oynaHiç hikayesi oyun oynamadım o yüzden nasıl bir oyun sizce ilk oyunum bununla olmalı mı ? Ayrıca imzada ki sistem rahat oynatır mı
death stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririmArkadaşlar bir kaç oyun varmış kütüphanede benim epic de hangisini başlamayı önerirsiniz.
1.Control
2.DeathStranding
bunlar ne tarz oyunlar ve ayrıca gta5 hiç oynamadım o varmış.Ayrıa sonic mania nba 2021 horizon chase turbo falan var yüklemeye değer mi
Tamamdır teşekkür ederimdeath stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririm
DeathStranding epicde 2 tane var birisi bu birisi DeathStrandingContent bu content olan ne oluyor ve hangisini yüklemek gerekiyordeath stranding aşırı sinematikli rdr kadar uzun sürmese de uzun sürüyor bence controlden başla hem kısa hem aşırı akıcı bir oyun daha yeni bitirdim controlü seversen de quantum break almanı öneririm
Hocam benim imzadaki sistem oynatirmi ben oynatmaz diye almadımimzadaki sistem fazlasıyla oynatır da oyun da çok güzel bence al ve oyna hayatımda ilk sıraya koyabileceğim bir oyun. 1-bu oyunu 2-uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu oyna