Windows 2004 Sorunu

The Magma Boss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,464
Merhabalar, bilgisayarıma en son güncellemeyi kurmuştum fakat kurduğumda bu sorunlardan haberdar değildim.
Düne kadar çok fazla bir sorun yoktu fakat dün gelen küçük bir güncellemeyle oyunlarda droplar artmaya başladı.

1909 sürümüne geri dönmek istiyorum fakat 10 günü geçtiği için geri dönemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Windows bunun çözümünü kısa sürede üretir mi?

Not: Aşırı fazla oynanmayacak kadar kötü değil.

20h2 gelicek az daha sabredin bence

Her şeyini yedekle ve 2004 sürümünü temiz kurulum olarak yap. Güncelleyince sıkıntı çıkıyor ama temiz kurulum olarak yapınca sorun çıkmıyor, en azından ben şimdiye kadar görmedim.

Merhabalar, bilgisayarıma en son güncellemeyi kurmuştum fakat kurduğumda bu sorunlardan haberdar değildim.
Düne kadar çok fazla bir sorun yoktu fakat dün gelen küçük bir güncellemeyle oyunlarda droplar artmaya başladı.

1909 sürümüne geri dönmek istiyorum fakat 10 günü geçtiği için geri dönemiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Windows bunun çözümünü kısa sürede üretir mi?

Not: Aşırı fazla oynanmayacak kadar kötü değil.
Dostum dönmeni öneririm ilerde mavi ekran lar almayacağının garantisi 2004 te yok, 1909 iso dosyasını indirip usb den temiz kurulum yap derim.

Ne zaman gelicek bir tarih belli mi?
Ayrıca 20h2 nedir? Yeni bir sürüm mü?

Hocam uğraşmak istemiyorum açıkçası :D
Evt yeni bir sürüm geçen beta gelmiş diye bit haber gördümhttps://www.google.com/amp/s/www.webtekno.com/haber/amp/95023

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,796
Üyeler
187,890
Son üye
Salinabugabuup1
Geri