- Konu Sahibi Konu Sahibi
5600x var takamıyorum yetmedi anakartla ram e para genede çok sağolunTam bilgim yok. Ama darboğaz olacağı kesin
5600x var takamıyorum yetmedi anakartla ram e para genede çok sağolunTam bilgim yok. Ama darboğaz olacağı kesin
Alırsın Bi ara5600x var takamıyorum yetmedi anakartla ram e para genede çok sağolun
Kanka benim kasada yok şuan anakart ile çalıştırsam tek sorun olurmu odam soğuk fazla toz bırakmıyorumSilinir
Evet darboğaz yapar fakat yine de 1050 seviyesine düşmezTam bilgim yok. Ama darboğaz olacağı kesin
Uzay montaj mı yapacaksın? Sorun olmaz hatta daha serin çalışır ama bir şey düşürmemeye dikkat et özellikle metal.Kanka benim kasada yok şuan anakart ile çalıştırsam tek sorun olurmu odam soğuk fazla toz bırakmıyorum
5600x var ramle anakarta yetmedi bütçe şuan kasada yok kanka kasasız çalıştırsam ne olur soğuk odamEvet darboğaz yapar fakat yine de 1050 seviyesine düşmezDLSS falan da açarsın oynarsın oyununu. Tabii yine de tam performansı almak için işlemci değişimi şart en azından r5 5500 veya 12100F gibi işlemcilerle değiştirin ileride.
Evet ayrı bir fan yok ama işlemci soğutucu bide ekran kartınınUzay montaj mı yapacaksın? Sorun olmaz hatta daha serin çalışır ama bir şey düşürmemeye dikkat et özellikle metal.