Aynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilirsin![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet iyi bir panele sahip.Aynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilirsin
Aynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilimasada
Masada çok mu alçak duruyor yaAynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilirsin
Şu an bu fiyata en iyisi bu sanırım![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
alçak değil ama bazen daha yükseğe almak istiyor insanMasada çok mu alçak duruyor ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şu an bu fiyata en iyisi bu sanırım