Monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum

Kyojuro20

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3500
Kısıtlı bütçe dahilinde bir monitör arıyorum ips ve mümkünse kavisli ekranı olan bir monitör düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Aynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilirsin

Aynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilirsin
evet iyi bir panele sahip.
arkadaş kavisli istemiş ancak bu fiyatta kavisli monitör bilmiyorum bundan daha güzel paneli olan

Aynı monitörü aldım bir kaç aydır kullanıyorum kesinlikle önerebilirim lakin keşke pivot özelliği olsa diyorum sürekli eğer pivot olması şart değil dersen kesinlikle alabilimasada

Masada çok mu alçak duruyor ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu an bu fiyata en iyisi bu sanırım

Masada çok mu alçak duruyor ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu an bu fiyata en iyisi bu sanırım
alçak değil ama bazen daha yükseğe almak istiyor insan

merhabalar asus vg24vqr modelini tercih edebilirsiniz 165 hz 1 ms va panel curved pivot özellikli hem günlük hemde oyunda tercih edilebilir izlem açısı yüksek 3 yıl garantili bir ürün vatandan alımlarda ölü piksel testi var

Geri