spotify vs apple music

hangisi sizce anketten sonra yorum yapın

• apple music

Oylar: 14 42.4%
  • spotify

Oylar: 19 57.6%

• Oy kullanan toplam üye
    33

Hasancntz

80+
Reaksiyon skoru
108
ilk önce konu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın .Spotify zamlanmıştı bende diğer platformlar arasında en yakın seçenek olarak apple music geldi platformlar arsaında en iyi ses kalitesinden dolayı aranızda apple music kullananlar var mı memnun musunuz deneyimlerinizi merak ediyorum
2 : olarak ise spotify çalma listelerimi nasıl apple music aktarabilirim

iyi forumlar

Spotifyin reklamlarindan bikinca apk indirdim B)

ilk önce konu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın .Spotify zamlanmıştı bende diğer platformlar arasında en yakın seçenek olarak apple music geldi platformlar arsaında en iyi ses kalitesinden dolayı aranızda apple music kullananlar var mı memnun musunuz deneyimlerinizi merak ediyorum

iyi forumlar
apple music kullanıyom her yönden spotiden iyi ama playlist siliyor

spotify kullanım açısından daha basit bana göre apple music kullanamadım ben

Yanlis yazmisim *apk

Apple music'te müziği daha berrak duyabiliyorsun ama spotify daha bsait arayüze sahip. Şuan spoti kullanıyorum.

Çok basit şekilde özetliyorum. Apple Music'te ses kalitesi daha yüksek ama Spotify'ın kullanımı daha kolay ve müzik önerileri daha iyi. Paranız varsa ve playlist yapmakla uğraşıcaksanız ve kaliteye önem veriyorsanız Apple Music kullanabilirsiniz diğer türlü Spotify iyidir.

iyi forumlar
Hifi desteği ile tabii ki de apple music. Deezer'da kullanabilirsin. Spotify ses kalitesi çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri