Neler Yeni

spotify vs apple music

hangisi sizce anketten sonra yorum yapın

• apple music

Oylar: 14 42.4%
  • spotify

Oylar: 19 57.6%

• Oy kullanan toplam üye
    33

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Deezer veya Apple music. Sonra Youtube music. Spotify kullanmak mantıklı değil artık

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Spotify zamlanmasa iyiydi

QWuiet

80+ Bronze
ilk önce konu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın .Spotify zamlanmıştı bende diğer platformlar arasında en yakın seçenek olarak apple music geldi platformlar arsaında en iyi ses kalitesinden dolayı aranızda apple music kullananlar var mı memnun musunuz deneyimlerinizi merak ediyorum
2 : olarak ise spotify çalma listelerimi nasıl apple music aktarabilirim

iyi forumlar
Spotify kullanıyorum reklamlardan ve karışık çalmadan bıktığım için Furkan hocam sağolsun APK indirdim

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
ilk önce konu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın .Spotify zamlanmıştı bende diğer platformlar arasında en yakın seçenek olarak apple music geldi platformlar arsaında en iyi ses kalitesinden dolayı aranızda apple music kullananlar var mı memnun musunuz deneyimlerinizi merak ediyorum
2 : olarak ise spotify çalma listelerimi nasıl apple music aktarabilirim

iyi forumlar
Apk spotify

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
Spotify kullanıyorum reklamlardan ve karışık çalmadan bıktığım için Furkan hocam sağolsun APK indirdim
ögrenci zamnlarımda bende kullanıyordum bir zamanda sonra şifre vs degişiyordu okula boş boş yollara bakarak gidiyordum

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Yeterli ekipmanın varsa apple music. Hi-fi var çünkü, alternatif olarak deezera da bakabilirsin.

Top Bottom