MythPhantom
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yeni üyelik açıp deneyin bedava sonuçtaYeni üyeler için diyor bir de. Benim eski zamanlardan üyeliğim vardı alamadım.

Hocam yeni üyelik açıp deneyin bedava sonuçtaYeni üyeler için diyor bir de. Benim eski zamanlardan üyeliğim vardı alamadım.
Spotify var simdi apple denemek istedim biHocam eğer VPN varsa Türkiye’den girin alın.
Hollandadaysan gerek de yok o zaman![]()
Hocam yeni üyelik açıp deneyin bedava sonuçta![]()
App storedan çıkmak lazımda bence değer 4 aylıkO zaman komple kullanıcıyı değiştirmem lazım.iOS kullanıyorum ben aynı üyelik lazım o yüzden. Neyse önemli değil YouTube Music devam.
![]()
Hocam bi bende düzgün çalışıyor galiba spotify den iyi çalışıyor vallaYıllardır bu konuda kafa patlatmış birisi olarak (Apple Müzik nedir kimse bilmiyorken) şarkıdan şarkıya kalite değişiyor. Apple kalite olarak bir tık daha önde lakin kendi eko sisteminde bile yavaş çalışıyor, liste düzenlemeleri düzgün çalışmaması, profil olmaması vb. %51 spotify %49 Apple Müzik![]()
Androide geçtiğimden beri reklam engelleyicim var kafam rahat o yönden. iPhone kullanırken mecbur premium alıyordum reklamlar çekilmiyor cidden...Hocam internetten kayıpsız müzik calinca internet iyi olmayınca donması normal internetim iyi bende donma vb şeyler olmadi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reklamla kullanmak iyi olmuyor ya
Ben eskiden Apple music kullandım. Hem iPad hem android hem iTunes (PC’den) hiç dediğin şeylerle karşılaşmadım.Yıllardır bu konuda kafa patlatmış birisi olarak (Apple Müzik nedir kimse bilmiyorken) şarkıdan şarkıya kalite değişiyor. Apple kalite olarak bir tık daha önde lakin kendi eko sisteminde bile yavaş çalışıyor, liste düzenlemeleri düzgün çalışmaması, profil olmaması vb. %51 spotify %49 Apple MüzikYoutube Premium sağolsun, müzik uygulamasını kullanabiliyorum ama dandirik içerik üreticileri yüzünden adını bilmediğim şarkıcılar, var olan şarkıların bilmem ne versiyonları yüzünden kullanmıyorum.
İnternet çok önemli Apple Müzikte. O kadar önemli ki indirdiğin müziklerde bile offline modda bi sıkıntı çıkarıyor. Eskiden vardı bilmiyorum şuan var mı 8 ve 16.saniyede her müzikte bir kesinti oluyordu ufak milisaniyelikHocam bi bende düzgün çalışıyor galiba spotify den iyi çalışıyor valla
Müzikleri indirebiliyor musunuz?Androide geçtiğimden beri reklam engelleyicim var kafam rahat o yönden. iPhone kullanırken mecbur premium alıyordum reklamlar çekilmiyor cidden...
Hayır tabii ki, free üyelikteyim. Ama sorun olmuyor benim için.Müzikleri indirebiliyor musunuz?
Listelerinizi gerçekten düzgünce kullanabiliyor musunuz? O kadar kötü ki aynı parçayı 2 kez eklediğinde uyarmadığı, veyahut bir şarkıyı listeye eklediğinde listede görünmeme gibi bir sürü hatalar hala var. Reddit'de görebilirsin konuları. Yıllardır yaşıyorum malesef. Her İOS güncellemesinde düzelsin diye bekliyorum, yıllardır.Ben eskiden Apple music kullandım. Hem iPad hem android hem iTunes (PC’den) hiç dediğin şeylerle karşılaşmadım.