Çözüldü✓ Bilgisayarım aniden donuyor kilitleniyor

O hata yazanlar senin o saatte aldığın donmalar dimi? Onların üstüne tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın?
windows 11 den olabilir mi? veya bios güncellemesi ile yazılımsal sorun olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD'nin sürücüleri halen duruyor. Sistemine temiz kurulum yapmadın mı hocam? Sorunları eleye eleye gidersek, anakarttan kaynaklı bir sorun yok diye düşünüyorum, PSU eskisi takılıyken gene sorun yaşıyormuşsun onu da eleyelim. RAM'ler halen hata da ilk konumda yer alıyor. İşlemci kaynaklı sorun olsaydı mavi ekran verirdi diye düşünüyorum. Ekran kartından yana da sıkıntı yok.
ddu ile temiz siliyim mi ?

windows 11 den olabilir mi? veya bios güncellemesi ile yazılımsal sorun olabilir mi?
DDR5 sistemlere yeni geçildiği için BIOS güncellemesi ile sorunları gidermeye çalışıyorlardır. XMP kapalı oynamayı denedin mi hiç?

ddu ile temiz siliyim mi ?
AMD Cleanup Utility ile kaldır AMD'nin sürücülerini. Eğer önemli verin yoksa format at.

DDR5 sistemlere yeni geçildiği için BIOS güncellemesi ile sorunları gidermeye çalışıyorlardır. XMP kapalı oynamayı denedin mi hiç?

AMD Cleanup Utility ile kaldır AMD'nin sürücülerini. Eğer önemli verin yoksa format at.
tamamdır hocam indirip silicem inşallah düzelir.

xmp kapalı deneyeceğim.

kaldırdım amd sürüclerini hocam biraz takılıp sorun yaratırsa format atarım ne diyorsun ?

Son düzenleme:
tamamdır hocam indirip silicem inşallah düzelir.

xmp kapalı deneyeceğim.

kaldırdım amd sürüclerini hocam biraz takılıp sorun yaratırsa format atarım ne diyorsun ?
Bir dene bakalım. XMP kapalı test et. Baktın hata vermiyor, RAM frekanslarını düşürüp deneriz.

Bir dene bakalım. XMP kapalı test et. Baktın hata vermiyor, RAM frekanslarını düşürüp deneriz.
format atıyorum hocam şuan bitsin oyunları kurup deneyeceğim

hocam flash belleğe windows 11 kuruyordum 2 kez bilgisayar mavi ekran verip yeniden başladı.

Son düzenleme:
Chipset ve ekran kartı sürücünü kurman yeter diğerlerini Windows Update üstünden güncelleyebilirsin.
resim_2023-02-25_225717136.png

hocam şu iki aygıt nedir? nasıl bulabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri