Kız arkadaşım kavalyem ol dedi

Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
fırsat ayağına geldi sakın özgüvensizliğe kapılıp reddetme dansı öğrenirsin daha zamanının var elinde kaçırma fırsat eline 1 defa gelir sonra pişman olma

ya sal kabul et sanki ordaki herkes dans etmesini biliyor çoğu şarkılar ingilizce veya saçma sapan şarkılar olacak
ve kimse seni görmeyecek :D

kolay gelsin hocam umarım istediğin gibi gider olay

oynicaklar seninle tek kullanımlık oyuncak gibi kaç oradannnn!!

lütfen o gün geldiğinde bu konuyu unutma ve neler olduğunu bize anlat. ''klavyem'' diye okuduğum bu konunun sonunun ne olduğunu çok merak ettim ve baya zaman var hocam.

lütfen o gün geldiğinde bu konuyu unutma ve neler olduğunu bize anlat. ''klavyem'' diye okuduğum bu konunun sonunun ne olduğunu çok merak ettim ve baya zaman var hocam.
tamam hocam belki birkaç fotoğraf bile koyabilirim

Ya lise son sınıfım okulda mezuniyet partisi olacak çoğu okulda olduğu gibi çok sevdiğim bir kız arkadaşım kavalyem olur musun dedi reddetmek istemiyorum ama dans bilgim 0 a- en son ilkokulda 23 nisanda dans edip kızın birinin ayağına basmaktan kangren tehlikesi yaşattım kıza ben napcam ya yardım edin kabul etmek istiyorum ama yani yemiyor
Bence çalışma ile halledilmeyecek çok az şey var.
Zaten ne oynayacaksınız hocam maks. oyun havası açarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri