HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,003
kargoya verildiği an sistemi satar güzel sistem düzerimİnşallah olmaz kardeşim![]()
kargoya verildiği an sistemi satar güzel sistem düzerimİnşallah olmaz kardeşim![]()
omg, hayırlı olsun hocam
teşekkürleromg, hayırlı olsun hocam
Oha çok iyi, kargodan çekmezler umarım. Konuya bilgilendirme yaparsan çok iyi olur hocam
Kargodan neden geri çeksinler hocam :d çekecek olsalar kargoya vermezlerdiOha çok iyi, kargodan çekmezler umarım. Konuya bilgilendirme yaparsan çok iyi olur hocam
Öyle bi dünya yok hocam. Benim de başıma gelen bir durumdu. Ayakkabı alıp iptal ettim boynerden ama kargolandı. Bulunduğum ilçeye gelip geri gitti.Kargodan neden geri çeksinler hocam :d çekecek olsalar kargoya vermezlerdi
Benimde geçen n11 yaptı aynısını termal macun aldık 20gr 198tl ye normalde 1kdı kargoya verildi kargo dağıtıma çıkartmadan iptal olduÖyle bi dünya yok hocam. Benim de başıma gelen bir durumdu. Ayakkabı alıp iptal ettim boynerden ama kargolandı. Bulunduğum ilçeye gelip geri gitti.
İnşallah sabahtan dağıtırlar arkadaşa da öyle bir durum olmaz.
Alıntıyı görüntüle
Yok knk kargolanmış şey niye öyle olsun kargolanmış bi kere :dBenimde geçen n11 yaptı aynısını termal macun aldık 20gr 198tl ye normalde 1kdı kargoya verildi kargo dağıtıma çıkartmadan iptal oldu