White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
FIFA 20 pahalı geldiği için FIFA 19 almayı düşünüyorum. FIFA 19'da hâlâ canlı kadrolar yükleniyor mu? Bilenler lütfen yardımcı olsun...
Hayır FIFA 20 çıktıktan sonra kesiyorlar.FIFA 20 pahalı geldiği için FIFA 19 almayı düşünüyorum. FIFA 19'da hâlâ canlı kadrolar yükleniyor mu? Bilenler lütfen yardımcı olsun...
bende var ama bence yeni seri çıkınca eski seri oynanmaz oluyor.Bazı transferler var ama çoğu olmuyor diye hatırlıyorumFIFA 20 pahalı geldiği için FIFA 19 almayı düşünüyorum. FIFA 19'da hâlâ canlı kadrolar yükleniyor mu? Bilenler lütfen yardımcı olsun...
Hayır FIFA 20 çıktıktan sonra kesiyorlar.
Teşekkür ederim.bende var ama bence yeni seri çıkınca eski seri oynanmaz oluyor.Bazı transferler var ama çoğu olmuyor diye hatırlıyorum
FIFA 19 oynanış olarak en sevdiğim oyun. Fiyatının uygun olması da cazip geliyor açıkçası.bende var ama bence yeni seri çıkınca eski seri oynanmaz oluyor.Bazı transferler var ama çoğu olmuyor diye hatırlıyorum
DurmaPlay güvenilirdir.Teşekkür ederim.
![]()
Fifa 19 Satın Al, Origin CD Key
**Fifa 19 satın al**ma işleminden sonra Origin cd key olarak teslim edilmektedir. Türkçe dil desteği içerir. **Fifa 19 PC** üzerinde kullanılabilir, XBox One yada PS4 üzerinde çalışmaz. FIFA 19, bir şampiyonun kalibre deneyimini sahaya dağıtır. Prestijli UEFA Şampiyonlar Ligi tarafından...www.durmaplay.com
Burası güvenilir midir dostlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FIFA 19 oynanış olarak en sevdiğim oyun. Fiyatının uygun olması da cazip geliyor açıkçası.
DurmaPlay güvenilirdir.
bende var ama bence yeni seri çıkınca eski seri oynanmaz oluyor.Bazı transferler var ama çoğu olmuyor diye hatırlıyorum
Hocam ben FIFA'yı PS4'ten oynuyorum ama mesela FIFA 19'da Ultimate Team oynayamıyorsun ve kadrolar güncel değil. PC'dede yüksek ihtimal aynıdır ama FIFA 20 almak her bakımdan daha avantajlı.Hocam biliyorsanız bir şey daha sorayım, kusura bakmayın çok sordum ama... FIFA19 alsam FIFA20’den ne gibi eksiklerim olur? Oynanış konusunda sormuyorum; güncel kadrolar, transferler vs. olarak soruyorum.![]()
Hocam, özür dilerim ama momentum nedir?FİFA 20 çıktıktan sonra güncelleme kesiliyor diye biliyorum. Oyuncuların overall'ları 20'ye göre düşük olabilir. Momentumunuz hayırlı olsun iyi kriz geçirmeler.
Şöyle diyelim ki sen nihai bir takım dizdin.Hocam, özür dilerim ama momentum nedir?![]()
Alınmaz hocam CD Key değilde hesap veriyorlar şifrede değişmiyormuş %90 çalıntı hesap.