Witcher 3 abartıldığı kadar iyi midir

Hiç sarmadı beni 1 saat sonra sildim

Arkadaşlar merhaba şuana kadar oynadığım tek hikaye temalı oyun rdr2 idi onu da yeni bitirdim ve yeni hikayeli oyuna geçmeye karar verdim çok fazla witcher önerisi alıyordum ama oyuna baktığım da dış görünüşü beni pek etkilemedi bir de size sorayım dedim abartıldığı kadar güzel ve alınır mı diye sormak istedim
İlk 6 saat silah zoruyla oynadım resmen, neyi bu kadar övdüklerini anlamadım, iade hakkım olsaydı büyük ihtimal ederdim, sonradan sardı ama şuan 20. Saatteyim.

1677848936403.png

half life'nin hikayesini ytde film gibi belgesellerden izlicen oyun içinde o derece güzel anlatılmıyor
farklı bir anlatım tarzı var %80 oyuncu bu şekilde hikayeyi tam olarak anlayamaz bu anlatımın da eşi benzeri de çok yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi değil.

Half Life oyna
ikisinin de yeri ayrı

Oyunda da gayet iyi keşke remake gelse hl2 için
oyun gayet eğlenceli ama hikaye yönünden anlatış biçimi herkese göre değil, bende oynamıştım ama oyunun hikayesini youtubeden izlediğimde oynadığımdan hiçbir şey anlamamışım demiştim. Ve evet katılıyorum, ama remake'ye gerek yok. Devam oyunları gelir mi bilmiyorum imkansız gibi görünüyor :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar merhaba şuana kadar oynadığım tek hikaye temalı oyun rdr2 idi onu da yeni bitirdim ve yeni hikayeli oyuna geçmeye karar verdim çok fazla witcher önerisi alıyordum ama oyuna baktığım da dış görünüşü beni pek etkilemedi bir de size sorayım dedim abartıldığı kadar güzel ve alınır mı diye sormak istedim
bir sevemedim witcherı ya

Geri