oyunu oynarken mi max 55 dereceye çıkıyorsistemi yeni aldımda bu sıcaklık değerleri iyi midir? world of warcraft fivem falan oynyuorum max 55 dereceye cıktıgını gördüm normalmi?
Alıntıyı görüntüle
reis ben de o yüzden sordum oyun esnasında 55 derece çok zor rx6650xt nin hangi modeli buKart modeli ne? Oyun içinde 55 derece güzel bir değer fakat ss'e bakarsak kartın tam yükte çalışmıyor. Stres testi yaptın mı? Onun üzerinden gidelim.
Merc, Rog falansa olabilir ya Qick 6650XT var bende de 60'ı geçmiyor.reis ben de o yüzden sordum oyun esnasında 55 derece çok zor rx6650xt nin hangi modeli bu
o zaman ben de sıkıntı var msi mech rx6750xt 2k ultra da (rdr2 ve cod) 69/73 derece 1080p ultra da 65 derece sabit kalıyor genelde hele bağlantı yeri sıcaklığı 70 lerde dolanıyor boştaki sıcaklığı ise 55 derece , iki fanlı kart alınmaz demek ki artıkMerc, Rog falansa olabilir ya Qick 6650XT var bende de 60'ı geçmiyor.
Mech'in soğutması o kadar da iyi değil. 6750XT için 2 fanlı mech modeli üretmesi de ayrı fiyasko da neyse. 80C Altı çok problem yaratmaz, 1080P Ultra'da 65 dereceler o kart için gayet iyi. Bağlantı s. sıcak olur genelde zaten orda bir problem yok.o zaman ben de sıkıntı var msi mech rx6750xt 2k ultra da (rdr2 ve cod) 69/73 derece 1080p ultra da 65 derece sabit kalıyor genelde hele bağlantı yeri sıcaklığı 70 lerde dolanıyor boştaki sıcaklığı ise 55 derece , iki fanlı kart alınmaz demek ki artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hatta şu an boşta 57 derecekartı 2 hafta oldu alalı iade edeyim mi sizce amazondan aldım ? iade edip 3 fanlısını alsam daha iyi gibi
Alıntıyı görüntüle
Kartı kaça aldın bu arada?o zaman ben de sıkıntı var msi mech rx6750xt 2k ultra da (rdr2 ve cod) 69/73 derece 1080p ultra da 65 derece sabit kalıyor genelde hele bağlantı yeri sıcaklığı 70 lerde dolanıyor boştaki sıcaklığı ise 55 derece , iki fanlı kart alınmaz demek ki artık
hatta şu an boşta 57 derecekartı 2 hafta oldu alalı iade edeyim mi sizce amazondan aldım ? iade edip 3 fanlısını alsam daha iyi gibi
Alıntıyı görüntüle
2 hafta once amazon dan 8k a aldim saglam indirim diye düşünüp ama bostaki sicakligindan hic memnun degilim bir de kasa da mesh kasa nzxt h7 flow, bosta 55 derece ustune cikinca dogal olarak kart fanlari donmeye başlıyor rahatsiz edici durum iade etsem 3 fanlisini da bu fiyata dusuremem diye de iade etme konusunda da cok kararsizimMech'in soğutması o kadar da iyi değil. 6750XT için 2 fanlı mech modeli üretmesi de ayrı fiyasko da neyse. 80C Altı çok problem yaratmaz, 1080P Ultra'da 65 dereceler o kart için gayet iyi. Bağlantı s. sıcak olur genelde zaten orda bir problem yok.
Kartı kaça aldın bu arada?
Fiyatı iyiymiş, önemli olan oyunlardaki sıcaklığı da boşta 55 olması da biraz ilginç. Tabi karta bir zararı olmaz fakat dediğin gibi fanları dönmeye başlarsa can sıkar. Manuel fan ayarı yapılabilir, bende 35'lerde boşta. Seni 6700XT'den 6750XT'ye geçiren şey ne bu arada merak ettim2 hafta once amazon dan 8k a aldim saglam indirim diye düşünüp ama bostaki sicakligindan hic memnun degilim bir de kasa da mesh kasa nzxt h7 flow, bosta 55 derece ustune cikinca dogal olarak kart fanlari donmeye başlıyor rahatsiz edici durum iade etsem 3 fanlisini da bu fiyata dusuremem diye de iade etme konusunda da cok kararsizim
bu arada eski ekran kartim olan msi gaming x rx6700xt de bir kere sicaklik problemi yasamadim can sıkıcı durum
boşta 35.. o zaman harbi MSI'ın bu modeli sorunlu. Ayriyeten güzel fiyata yakaladım diye ve güncel olsun diye geçtim ama sıcaklıklar pişman etti, fps konusunda da hissedilebilir aman aman fark yaşamadımFiyatı iyiymiş, önemli olan oyunlardaki sıcaklığı da boşta 55 olması da biraz ilginç. Tabi karta bir zararı olmaz fakat dediğin gibi fanları dönmeye başlarsa can sıkar. Manuel fan ayarı yapılabilir, bende 35'lerde boşta. Seni 6700XT'den 6750XT'ye geçiren şey ne bu arada merak ettim![]()
Yaşamazsın tabiboşta 35.. o zaman harbi MSI'ın bu modeli sorunlu. Ayriyeten güzel fiyata yakaladım diye ve güncel olsun diye geçtim ama sıcaklıklar pişman etti, fps konusunda da hissedilebilir aman aman fark yaşamadım
peki sence iade edilmeli bosta 55 derecelerde kart 2k ultrada rdr 2 cod mw 2019 gibi oyunlarda da 65/70 derecelerdeYaşamazsın tabiÇok saçma olmuş 6700XT'den 6750XT'ye geçmen, xx50 ara kartların çok bir farkı yok zaten performans açısından.
Önceki kartı ne yaptın?peki sence iade edilmeli bosta 55 derecelerde kart 2k ultrada rdr 2 cod mw 2019 gibi oyunlarda da 65/70 derecelerde