800tl compact klavye tavsiyesi

deno62

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
800
hangisi alınır bunlardan veya farklı bir tavsiyeniz var mı alanım dar olduğu için küçük klavyeler tavsiye ederseniz sevinirim

Bunların yenide abdullah hacıgülün sattığı klavyeyi alırdım ben.İstersen sende bir bak.

Warlock'a bulaşma. Hele 600TL'ye hiç bulaşma, ara ara Blitzwolf BW-KB2 600TL'ye düşüyor kargo margo falan derken 900 civarına patlıyor. Zamanın varsa bekleyebilirsin.

Warlock'a bulaşma. Hele 600TL'ye hiç bulaşma, ara ara Blitzwolf BW-KB2 600TL'ye düşüyor kargo margo falan derken 900 civarına patlıyor. Zamanın varsa bekleyebilirsin.
diğer klavye nasıl? Ajazz Ak33

Zorro Black Switch kullanıyor sanırım pek duymadım zorroyu o yüzden net bir yorum yapamayacağım. Forumda öneriliyordu genel olarak
Zorro B.'e Cherry MX klonu diyorlarmış doğruysa fena değilmiş. Ses testi de burda:

hangisi alınır bunlardan veya farklı bir tavsiyeniz var mı alanım dar olduğu için küçük klavyeler tavsiye ederseniz sevinirim

blue switch sever misin bilmem ama güzel klavye

Geri