şuan 4133 mhz ye oc yaptım fakat herhangi bir sıkıntı olmadı hatasız çalışıyorO ramler zor olur 4000 hataalırsın.
Hwinfo ve memtest ile test etmek lazım yaptım sanıyorsun ama hata alabiliyorsun.şuan 4133 mhz ye oc yaptım fakat herhangi bir sıkıntı olmadı hatasız çalışıyor
Sadece mhz yükselttiğin zaman performansın artmaz tersne daha da yavaşlayabilir. Başka değerleri de değiştirmen gerekiyor, voltaj ayarlaman gerekiyor vs vs. Oc yapmadan önce ramlerin içinde hangi bellekler var onu öğrenmek gerekiyor daha sonrasında ona göre oc önerisi yapalım sanaşuan 4133 mhz ye oc yaptım fakat herhangi bir sıkıntı olmadı hatasız çalışıyor
forum.donanimarsivi.com
başka bir programla bakamaz mıyım bu programda denilen yeri bulamadımSadece mhz yükselttiğin zaman performansın artmaz tersne daha da yavaşlayabilir. Başka değerleri de değiştirmen gerekiyor, voltaj ayarlaman gerekiyor vs vs. Oc yapmadan önce ramlerin içinde hangi bellekler var onu öğrenmek gerekiyor daha sonrasında ona göre oc önerisi yapalım sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buradan bellekleri öğrenip ss atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.com
Başka program bilmiyorum ama şey yap programı kaldır daha sonrasında kendi sitesinden güncel sürümü kurbaşka bir programla bakamaz mıyım bu programda denilen yeri bulamadım
blocked diyor
windows 11 ile alaklı bir sorun sanırsamBaşka program bilmiyorum ama şey yap programı kaldır daha sonrasında kendi sitesinden güncel sürümü kur
Ramlerin rgb ışığı açıksa kapatmalısın.bu hatayı alıyorum tekrar kaldırıp deneyeyim o zaman
kapattım şuan ama yine aynıRamlerin rgb ışığı açıksa kapatmalısın.