Öneri İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Reaksiyon skoru
16
arkadaşlar ben 4-5 aydır millenicom kullanıyodum. Bu 1.5 aydır internetimde sürekli kopmalar, hız düşmeleri vs. olduğundan internet servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz hızı yüksek taahhütsüz bir internet var mı?
MAX DOWNLOAD: 50 Mbps
Şuan netspeed ile comnet i buldum. Başka iyi var mı, yoksa bu ikisi arasından hangisi daha iyi söyler misiniz?

arkadaşlar ben 4-5 aydır millenicom kullanıyodum. Bu 1.5 aydır internetimde sürekli kopmalar, hız düşmeleri vs. olduğundan internet servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz hızı yüksek taahhütsüz bir internet var mı?
MAX DOWNLOAD: 50 Mbps
Şuan netspeed ile comnet i buldum. Başka iyi var mı, yoksa bu ikisi arasından hangisi daha iyi söyler misiniz?
Superonline Fiber altyapın varsa ona bakabilirsin.

Netspeed İyidir Hocam

peki netspeed in müşteri hizmetleri nasıl bilginiz var mı ilgileniyorlar mı?

Netspeed
GIBIRNet
Comnet

Netspeed çok güzel müşteri hizmetleri de mükemmel diyebilirim hemen arızaya çözüm buluyorlar arıza bakım olmadan da mesaj atıyorlar

o zaman şuan burada yazılanlar arasında değerlendirme yaparsak, en iyi hizmet, hız, fiyat ucuzluğu, sonuç netspeed oluyor. Netspeedin herhangi bir dezavantajı var mı peki veya kötü yanı

birazdaha araştırdım ve netspeed in müşteri hizmetleri çok kötü vs. gibi yorumlar gördüm. netspeed kullanan varsa müşteri hizmetleri nasıl hızı nasıl kopma hız düşmesi gibi sorunları var mı söyleyebilir mi

şuan son kararım netspeed den yana fakat son bir şey sorucam. netspeed de hiç hız düşmesi internet kopması vs. gibi problemleri var mı kullanan arkadaşlar yazabilir mi

Geri