RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,873
Öneri almaya gelmediysen niye konu açtığını sorayım o zaman?Sana söylemedim ve bir sebebi yok Intel istiyorum.
Öneri almaya gelmediysen niye konu açtığını sorayım o zaman?Sana söylemedim ve bir sebebi yok Intel istiyorum.
Yukarıda yazdım nedeni yok İNTEL istiyorum.Adam amd al demiyor sadece neden diyor anlamamakta ısrar ediyorsun.
Ben oraya sistem nasıl yazdım ''öneri verin'' demedim.Öneri almaya gelmediysen niye konu açtığını sorayım o zaman?
İntel ile aynı seviyede olsa iyi 10kat fark artı Amd13.000 ohoo. Sonra niye AMD öneriyoruz. Soruyoruz niye AMD istemiyosun? Cevap öyle işte falan oluyor. Kabullenemiyorsunuz galiba AMD' nin intelle aynı seviyede oluşunu.
Nedeni yoksa AMD al. Ben senin bu forumu şans eseri bulduğunu düşünüyorum ayrıca o soğutucu Ryzen 5 3600 için bile sınırdayken intelin YANAN işlemcisi 10700K için yetmez.Yukarıda yazdım nedeni yok İNTEL istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben oraya sistem nasıl yazdım.
Çok kötü.Yukarıda yazdım nedeni yok İNTEL istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben oraya sistem nasıl yazdım ''öneri verin'' demedim.
Bir kişi açmıştı konusunu ve çogu kişi yeter demişti.Nedeni yoksa AMD al. Ben senin bu forumu şans eseri bulduğunu düşünüyorum ayrıca o soğutucu Ryzen 5 3600 için bile sınırdayken intelin YANAN işlemcisi 10700K için yetmez.
Yeterse al kardeşim bak bakalım 14nm+++++ mimarili daha 10nm bile olamayan işlemci ne kadar ısınıyormuş.Bir kişi açmıştı konusunu ve çogu kişi yeter demişti.
amd önermeyin yazıyosun rx 5700xt diyorum onla uğraşamam diyosun ozaman sistemi niye soruyosun bende cevap veriyim o paraya o alınmazArkadaşım sen galiba yanlış yere geldin çünkü oraya ''AMD ÖNERMEYİN'' yazdım.
Kazıklanmakta ısrarcı.Yeterse al kardeşim bak bakalım 14nm+++++ mimarili daha 10nm bile olamayan işlemci ne kadar ısınıyormuş.
leş gibi sistem ciddenArkadaşlar sadece sistemin nasıl oldugunu sordum.