İ7 10700K ve 2070S sistem toplama (AMD Al demeyin :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kardeşim benim senin bu sitemdeki amacın ne ne yapcan
Senin amacın ne? ''AMD Önermeyin'' diyorum AMD öneriyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diyorsun ki AMD önermeyin sadece sistemin nasıl olduğunu söyleyin. Oyun bilgisayarlarında şöyle bir mantık vardır, işlemci darboğaz yapmayacak şekilde seçilir ve paranın büyük bir kısmı ekran kartına ayrılır. Neden? çünkü işlemci belki sana 3-5 FPS fark ettirir ama ekran kartı 10'larca FPS fark ettirebilir. Burada senin bu sisteme koyduğun ekran kartı fiyata göre inanılmaz gereksiz ve geri kalıyor. 2070 Super yerine mis gibi 2080 Super almak varken yaptığın hareket inanılmaz derece de mantıksız ve insanlar inatla bunu mermere anlatır gibi anlatmaya çalışıyorlar. Sen ise aksini sırf saçma sapan fikirlerin yüzünden yapıyorsun. Daha fazla soru da sorma, madem çok istiyorsun git sistemini al bizi de yorma.
Ben burada sistem nasıl? diye sordum ve ''AMD Önermeyin'' yazdım siz ne yaptınız? AMD Önerdiniz sizene? İNTEL almak istiyorum ''sistem kötü'' ya da ''iyi'' de geç.

Bırakın ne alacaksa alsın arkadaşlar, bu kadar kasmaya gerek yok. Demek ki kaliteli olanı değil de ismi olanı almak istiyor, saygı duyarız.
Sistem pahalı.
2080Ti sığdırabilirsin fakat intel pahalı olduğu için bunu yapabileceğinden emin değilim. Onun dışında anakartı Gigabyte X570 Aorus Elite öneririm ama sen şimdi MSI istiyorum demezsen eğer.

Bırakın ne alacaksa alsın arkadaşlar, bu kadar kasmaya gerek yok. Demek ki kaliteli olanı değil de ismi olanı almak istiyor, saygı duyarız.
Sistem pahalı.
2080Ti sığdırabilirsin fakat Intel pahalı olduğu için bunu yapabileceğinden emin değilim. Onun dışında anakartı Gigabyte X570 Aorus Elite öneririm.
X570 Amd için.

Tavsiyem ileride zaten bazı siteler, youtube kanalları i5 10600k olsun i7 10700k olsun sistem çıkartırlar. Onları özelleştirip almanı öneririm böyle fiyat daha fazla olur. Beklemek istemiyorum dersen alabilirsin.

Senin amacın ne? ''AMD Önermeyin'' diyorum AMD öneriyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben burada sistem nasıl? diye sordum ve ''AMD Önermeyin'' yazdım siz ne yaptınız? AMD Önerdiniz sizene? İNTEL almak istiyorum ''sistem kötü'' ya da ''iyi'' de geç.
Intel aldığın sürece o sistem her zaman kötü olacak belki şimdi kafan almıştır. Bunun sebebi Intel'in kötü bir marka olmasından kaynaklı değildir. Zaten sana AMD önerecek değilim git sistemini al bu kadar kararlıysan.

Intel aldığın sürece o sistem her zaman kötü olacak belki şimdi kafan almıştır. Bunun sebebi Intel'in kötü bir marka olmasından kaynaklı değildir. Zaten sana AMD önerecek değilim git sistemini al bu kadar kararlıysan.
Arkadaşım sen anlıyor musun beni?

Ekran kartı degiştirince işlemci ve anakartı degiştirmemem gerkemez çünkü ikiside güçlü.
rtx 4000 de görğrğz yada 4 sene sonra görürüz ryzen 9 3900x çok güçlü bi işlemci sli bile yapıla bilir 10700k da sli yap bakalım işlemci ne kadar zorlanıyo

Sistem pahalı.
2080Ti sığdırabilirsin fakat Intel pahalı olduğu için bunu yapabileceğinden emin değilim. Onun dışında anakartı Gigabyte X570 Aorus Elite öneririm ama sen şimdi MSI istiyorum demezsen eğer.
Abi x570 sadece Amd işlemcileri destekler
2080ti o bütçeye sığmaz
Yanlış anlama ama dedilerin yanlış

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri