Neler Yeni

İ7 10700K ve 2070S sistem toplama (AMD Al demeyin :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
kardeşim benim senin bu sitemdeki amacın ne ne yapcan
Senin amacın ne? ''AMD Önermeyin'' diyorum AMD öneriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyorsun ki AMD önermeyin sadece sistemin nasıl olduğunu söyleyin. Oyun bilgisayarlarında şöyle bir mantık vardır, işlemci darboğaz yapmayacak şekilde seçilir ve paranın büyük bir kısmı ekran kartına ayrılır. Neden? çünkü işlemci belki sana 3-5 FPS fark ettirir ama ekran kartı 10'larca FPS fark ettirebilir. Burada senin bu sisteme koyduğun ekran kartı fiyata göre inanılmaz gereksiz ve geri kalıyor. 2070 Super yerine mis gibi 2080 Super almak varken yaptığın hareket inanılmaz derece de mantıksız ve insanlar inatla bunu mermere anlatır gibi anlatmaya çalışıyorlar. Sen ise aksini sırf saçma sapan fikirlerin yüzünden yapıyorsun. Daha fazla soru da sorma, madem çok istiyorsun git sistemini al bizi de yorma.
Ben burada sistem nasıl? diye sordum ve ''AMD Önermeyin'' yazdım siz ne yaptınız? AMD Önerdiniz sizene? İNTEL almak istiyorum ''sistem kötü'' ya da ''iyi'' de geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Bırakın ne alacaksa alsın arkadaşlar, bu kadar kasmaya gerek yok. Demek ki kaliteli olanı değil de ismi olanı almak istiyor, saygı duyarız.
Sistem pahalı.
2080Ti sığdırabilirsin fakat intel pahalı olduğu için bunu yapabileceğinden emin değilim. Onun dışında anakartı Gigabyte X570 Aorus Elite öneririm ama sen şimdi MSI istiyorum demezsen eğer.

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
Bırakın ne alacaksa alsın arkadaşlar, bu kadar kasmaya gerek yok. Demek ki kaliteli olanı değil de ismi olanı almak istiyor, saygı duyarız.
Sistem pahalı.
2080Ti sığdırabilirsin fakat Intel pahalı olduğu için bunu yapabileceğinden emin değilim. Onun dışında anakartı Gigabyte X570 Aorus Elite öneririm.
X570 Amd için.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Tavsiyem ileride zaten bazı siteler, youtube kanalları i5 10600k olsun i7 10700k olsun sistem çıkartırlar. Onları özelleştirip almanı öneririm böyle fiyat daha fazla olur. Beklemek istemiyorum dersen alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Senin amacın ne? ''AMD Önermeyin'' diyorum AMD öneriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben burada sistem nasıl? diye sordum ve ''AMD Önermeyin'' yazdım siz ne yaptınız? AMD Önerdiniz sizene? İNTEL almak istiyorum ''sistem kötü'' ya da ''iyi'' de geç.
Intel aldığın sürece o sistem her zaman kötü olacak belki şimdi kafan almıştır. Bunun sebebi Intel'in kötü bir marka olmasından kaynaklı değildir. Zaten sana AMD önerecek değilim git sistemini al bu kadar kararlıysan.

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
benim amacın kazıklanmaman ve ilerde ekran kartı alınca tekrar anakart işlemci değiştirmemen
Ekran kartı degiştirince işlemci ve anakartı degiştirmemem gerkemez çünkü ikiside güçlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
Intel aldığın sürece o sistem her zaman kötü olacak belki şimdi kafan almıştır. Bunun sebebi Intel'in kötü bir marka olmasından kaynaklı değildir. Zaten sana AMD önerecek değilim git sistemini al bu kadar kararlıysan.
Arkadaşım sen anlıyor musun beni?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ekran kartı degiştirince işlemci ve anakartı degiştirmemem gerkemez çünkü ikiside güçlü.
AMD alırsan değiştirmen mi gerekir? 3800X' e 1080p de darboğaz yapan işlemci daha doğmadı.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
rtx 4000 de görğrğz yada 4 sene sonra görürüz ryzen 9 3900x çok güçlü bi işlemci sli bile yapıla bilir 10700k da sli yap bakalım işlemci ne kadar zorlanıyo

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,498
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Sistem pahalı.
2080Ti sığdırabilirsin fakat Intel pahalı olduğu için bunu yapabileceğinden emin değilim. Onun dışında anakartı Gigabyte X570 Aorus Elite öneririm ama sen şimdi MSI istiyorum demezsen eğer.
Abi x570 sadece Amd işlemcileri destekler
2080ti o bütçeye sığmaz
Yanlış anlama ama dedilerin yanlış

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665
Üyeler
159,657