Neler Yeni

İ7 10700K ve 2070S sistem toplama (AMD Al demeyin :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
rtx 4000 de görğrğz yada 4 sene sonra görürüz ryzen 9 3900x çok güçlü bi işlemci sli bile yapıla bilir 10700k da sli yap bakalım işlemci ne kadar zorlanıyo
9900K a bile SLİ yapılırken 10700K amı SLİ yapılmayacak?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ama AMD istemiyorum.
Sebepsiz yere niye fazla veriyosun kanka valla gerek yok ben 2 tane laptop kullandım biri intel biri AMD eskisi inteldi yeni aldığım AMD eski intel daha iyi gidiyordu yenisinden. Ama Ryzen çıkınca birdaha AMD deneyeyim dedim ve gayet memnunum kullandığım işlemci 850TL ve RTX 2060Superi besliyebiliyor.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Troll değilse bir şey bilmiyorum buraya gelip konu açayım duyar kasayım diye işliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Abi x570 sadece Amd işlemcileri destekler
2080ti o bütçeye sığmaz
Yanlış anlama ama dedilerin yanlış

Intel almazsa ve uygun kasarsa sığdırabilir. Kendi sistemimi monitörsüz 9500'e topladım.
X570'i alışkanlıktan dolayı yanlışıkla yazdım ve bunu konu sahibine beyan ettim.
Yanlış anlamadım kardeşim, dediklerim yanlış değil bunun haricinde.

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
Troll değilse bir şey bilmiyorum buraya gelip konu açayım duyar kasayım diye işliyor
Yemin ederimki troll degil ve neyden duyar kasıyorum? gelipde anne veya babalı bir konuya ''arkadaşlar peygamber efendimizde annesiz babasız büyümüş biraz dikkali konuşalım'' mı diyorum?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Intel almazsa ve uygun kasarsa sığdırabilir. Kendi sistemimi monitörsüz 9500'e topladım.
X570'i alışkanlıktan dolayı yanlışıkla yazdım ve bunu konu sahibine beyan ettim.
Yanlış anlamadım kardeşim, dediklerim yanlış değil bunun haricinde.
En ucuz 2080ti 11 bin lira falan 15bin liraya da sığmaz ki nasıl sığacak

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ekran kartı degiştirince işlemci ve anakartı degiştirmemem gerkemez çünkü ikiside güçlü.
Evet, hala daha i7 4790K yı tepe tepe kullananlar var, i7 10700K sizi minimum rahat 5 sene götürür. Anakartın değişmesi falan önemsiz AMD ciler neden bu kadar büyük bir mesele haline getiriyor anlamıyorum. Bi alacağım 5 sene gidecek AMD de alsam 5 sene sonra yeni anakart lazım Intel alsam da benim için değişen bi şey yok. Sistemin bi eksiği yok şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Yemin ederimki troll degil ve neyden duyar kasıyorum? gelipde anne veya babalı bir konuya ''arkadaşlar peygamber efendimizde annesiz babasız büyümüş biraz dikkali konuşalım'' mı diyorum?
Sen baya belli ediyorsun duyar demek Enes baturun videosuna Allah’ını seven beğensin yazmak değil
Burada hit kasmak için gelmiş olduğun biraz belli

Ztreon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Sarp Ayaz
Evet, hala daha i7 4790K yı tepe tepe kullananlar var, i7 10700K sizi minimum rahat 5 sene götürür. Anakartın değişmesi falan önemsiz AMD ciler neden bu kadar büyük bir mesele haline getiriyor anlamıyorum. Bi alacağım 5 sene gidecek AMD de alsam 5 sene sonra yeni anakart lazım Intel alsam da benim için değişen bi şey yok. Sistemin bi eksiği yok şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
Keşke herkes sizin gibi cevap verseydi teşekkür ederim.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
B450 anakartlar 4. Nesili destekleyecek ?
Ve bu paraya mantıklı mı 2070super almak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu videoyu izlersen 3700x bile 1080p' de darboğaz yapmazken (2080 SUPERE) hala niye bu fikirdesin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
En ucuz 2080ti 11 bin lira falan 15bin liraya da sığmaz ki nasıl sığacak

Ahh 2080Ti nereden çıktı. 2080 Super ya. Yanlış yazıyorum, sınava gireceğim haftasonu kafa bulanık. Kusura bakmayın. En iyisi sağlam kafayla siz ilgilenin :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom