AKBANK ARKADAŞINI GETİR 250TL

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,527
Selam arkadaşlar, beni bilen bilir bu tür kampanyaların hepsini takip edip kendime oyun içi içerikler, steamden oyunlar alıyorum. Yine bi farklı kampanya başladı, referans ile akbank müşterisi yaptığınız arkadaşınız başına size 250 tl geliyor.İşlem çok basit üye ol doğrulama yap müşteri temsilcisiyle görüş o hafta 250tl yatıyor. Bu puanları da juzdan üzerinden katlanarak kullanabiliyorsunuz. Müşteri olup doğrulamalar tamamlandıktan sonra 2hafta içinde geliyor bonusunuz.Bununla vp-rp-steamkodları-fiziksel harcamalar yapabiliyorsunuz.Ana konu olursa referans ekleyeceğim, eklenene kadar referans isterseniz iletebilirim.Referanssız kampanya işe yaramıyor.

Ekler

• qweg.png
    qweg.png
    172.9 KB · Hit: 98
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jzax
Selam arkadaşlar, beni bilen bilir bu tür kampanyaların hepsini takip edip kendime oyun içi içerikler, steamden oyunlar alıyorum. Yine bi farklı kampanya başladı, referans ile akbank müşterisi olan arkadaşlarınıza ve size 250şer TL geliyor.İşlem çok basit üye ol doğrulama yap müşteri temsilcisiyle görüş o hafta 250tlniz yatıyor. Bu puanları da juzdan üzerinden katlanarak kullanabiliyorsunuz. Müşteri olup doğrulamalar tamamlandıktan sonra 2hafta içinde geliyor bonusunuz.Bununla vp-rp-steamkodları-fiziksel harcamalar yapabiliyorsunuz.Ana konu olursa referans ekleyeceğim, eklenene kadar referans isterseniz iletebilirim.Referanssız kampanya işe yaramıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ben müşterisiyim hocam bize bişey yok mu :D

18 yaş üstü olmak gerekli mi?

ben yenisini bulurum sürekli takipteyim

Tam ben sitem edecektim senin ne haddine diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabı yeni zaten baksana normal.
komik böyle tipler ya a:DD

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
vodefonelulara özel yazıyor

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Geri