❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

Özet geçebilecek var mı?

Hocam sistem kapanana kadar 700 sipariş verilmiş. 700 siparişi otomatik bot teslim ettiği için 175 vp gidecek size. Sonra hepsiburada da para iadesi yapacağı için hem 175 vp hem 18 tlyi geri alacaksınız.
e siparişler iptal olacaktı hani kaç saat oldu hemde kod falanda gelmedi bişey anlamadım ben

Özet geçebilecek var mı?
Satıcı depremzede olduğu için bilgisayarını evde bırakıp konaklama için akrabalarının yanına gidiyor e-pin satışı için kullandığı yazılım rekabet oluşturmak için kafasına göre indirim yapıyor normalde satıcılar sürekli takipte olduğu için düşen fiyatı anında fiyatı düzeltiyormuş ama bilgisayarı evde olan satıcımız yazılıma erişemiyor ve hepsiburada ile görüşüp mağazayı kapatıyor sudan ucuza vp alan forum halkı satıcı yanlış fiyat girdi o hatalı diyerek mağara adamlığı yapıyor @Çağrı Yılmaz gibi etik değerleri olan hocalarımda asıl mağdurun satıcı olduğunu hoşgörülü yaklaşmamızı savunuyor mesajların çoğu boş

Şuan gelen var mı ? yada iptal olan yada tepki alan ben 19:00 da aldım sonuç yok

Arkadaş fotoğrafları kaldırmış iyi ki yedekledim :)
Oh birinde varmış bulamıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen iste ben sana tekrar atarım güzel kardeşim. Satıcı "ben açıklama yaptım ssleri kaldırabilirsin" dedi kaldırdım. Mesajlarda da sadece gmail.com ekinin gözüktüğünü çünkü satıcının orayı kestiğini benim de ne olur ne olmaz diye orayı karaladağımı yazmışım. Okuyun öyle gelin.
Çağrı kanitimiz olur lütfen tek bir mesajda tüm kanıtları toplar misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,988
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri