Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming A15 vs Asus Tuf Gaming F15

Valorant cs gibi oyunların multithread renderingi doğrudan tüm cpu' yu kullanmıyor, bölüyor. CPU %100 kullanılsaydı dediğin olabilirdi yani. %40 tek çekirdek kullanacaksa onu 2-4 core' a paylaştırıyor. Bu sayede tek çekirdekte darboğaza gireceksen girmiyorsun yani aslında yine tekli çekirdek skoruna bağlı. Önbellek ve tekli çekirdek skoru FPS' i belirler. 6 core 12 threaddan sonra.
Tekli çekirdek soruna göre yargılama yapıyorsak mantığına göre İ3 11h. nesil işlemci de r5 6600h ile eşit.

Neyse ben yorumumu yaptım iyi forumlar.

Tekli çekirdek soruna göre yargılama yapıyorsak mantığına göre İ3 11h. nesil işlemci de r5 6600h ile eşit.

Neyse ben yorumumu yaptım iyi forumlar.
Hocam merhaba sanırım pcden donaımdan alıyorsunuz size sorum 3050-3050ti 4gb vram mi yoksa 1650 6gb vram mi laptop için 3050 alcaktım ama vramı düşük 1650 aynı perfformansı verir gibi şeyler diyorlar sizce hangisne yöneleyim

Hocam merhaba sanırım pcden donaımdan alıyorsunuz size sorum 3050-3050ti 4gb vram mi yoksa 1650 6gb vram mi laptop için 3050 alcaktım ama vramı düşük 1650 aynı perfformansı verir gibi şeyler diyorlar sizce hangisne yöneleyim
Kesinlikle 3050, Rtx aşırı fark ediyor. Aldığında fark edeceksin.

Kesinlikle 3050, Rtx aşırı fark ediyor. Aldığında fark edeceksin.
Bir sorum daha var monster mi almalıyım yoksa lenovo ideapad gaming 3 mü özellikler hemen hemen aynı uzun vadede hangisi saha kârlı olur Lenovo 2k civarı daha ucuza gelicek

Bir sorum daha var monster mi almalıyım yoksa lenovo ideapad gaming 3 mü özellikler hemen hemen aynı uzun vadede hangisi saha kârlı olur Lenovo 2k civarı daha ucuza gelicek
alabiliyorsan acerin 95w 3050li bilgisayarını almaya çalış. Performans olarak 3060a şuan en yakın konumdaki cihaz o.

İkisini de almamalısın. Sıkıntılı modeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna çıkabiliyorsan bunu önerebilirim.
aynı denklemde bende kaldım 2 hafta önce ve fp düşünerek acer aldım şuan cidden iyi yapmışım diyorum ddr5 ram ve pcle 4.0 m2 cidden harika

İkisini de almamalısın. Sıkıntılı modeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna çıkabiliyorsan bunu önerebilirim.
Asusa kalitesiz diyipte gidip Acer önermen?

Asusa kalitesiz diyipte gidip Acer önermen?
6 ay öncesini hortalttığınız için sağolun.

Asus kalitesiz ve pahalı
Acer ise kalitesiz ve ucuz.

O yüzden bütçeye göre hareket edip konuşuyorum. Her ürünün tercih edileceği yer ve zaman vardır.

6 ay öncesini hortalttığınız için sağolun.

Asus kalitesiz ve pahalı
Acer ise kalitesiz ve ucuz.

O yüzden bütçeye göre hareket edip konuşuyorum. Her ürünün tercih edileceği yer ve zaman vardır.
Asus ve kalitesiz mi? Asus kaliteli bir model bu arada ve fiyatları o da adetler ile neredeyse aynı

Asus ve kalitesiz mi?
Mühendislik rezilliklerini bizzat görünce daha iyi anlıyor insan. PCB tasarımları, mosfetlerin verimliliği çok düşük. Vs vs...

Her şey dış görünüş değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri